Inmiddels traditie in onze regio: het Cleantech Tomorrow Congres. Afgelopen edities leverden veel inspiratie én concrete plannen op.

Tijdens het eerste congres in 2014 introduceerden we cleantech en was poolreiziger Robert Swan aanwezig om zijn zorgen te delen over ons klimaat. Het jaar erna kwam Swan terug om congresbezoekers bij te praten over zijn laatste poolreis. Andere sprekers waren Louise Fresco en John D. Liu. In 2016 pakten we uit met een meerdaags congres. Het manifest van Almen werd ondertekend door iedereen die wilde bijdragen aan onze circulaire economie.

In 2017 vond het congres plaats in Eerbeek, gemeente Brummen, waar circa 800 ondernemers, bestuurders, medewerkers van overheid en onderwijs, inwoners en studenten op af kwamen. Zij wisselden ideeën uit, gingen op bedrijfsbezoek en hoorden inspirerende voorbeelden voor circulaire oplossingen. Bekijk hier de aftermovie.

Save the date

In 2018 vindt Cleantech Tomorrow plaats op 20,  21 en 24 april. Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.