• Samen naar een
    schone toekomst

Talent Award

UPDATE: De Cleantech Talent Award wordt doorgeschoven naar volgend jaar. 'We hebben gemerkt dat, in de nasleep van COVID-19 en door volle onderwijsprogramma's, veel scholen alle aandacht nodig hebben om leerlingen positief te laten afstuderen. Het is logisch dat hun focus op dit moment elders ligt,’ aldus initiatiefnemer Martin Snijder van Aventus. ‘Onderwijsinstellingen zijn net als het bedrijfsleven, enthousiast. We gaan met elkaar kijken hoe we de Talent Award in het onderwijsprogramma kunnen passen.’ 


Martin Snijder gaat deze zomer samen met Jan Haverkamp van Platform Techniek Stedendriehoek, initiator van de Talent Award, op bezoek bij middelbare scholen om de Award verder onder de aandacht te brengen. 

Ondanks dat de datum voor de komende editie nog niet bekend is kunnen scholieren hun plannen en projecten al wel aanmelden middels onderstaand formulier. Zodra er meer informatie beschikbaar is zal het worden gedeeld op deze pagina.

Bij de Cleantech Talent Award strijden vijf scholieren(teams) uit Oost-Nederland, om het beste innovatieve idee op het gebied van duurzaamheid en/of schone technologie. In de finale presenteren de scholieren hun idee met een kort filmpje of presentatie. Daarna beantwoorden ze vragen van de jury. Deze jury bekijkt welk project het breedst inzetbaar, meest innovatief en meest duurzaam is en houdt bovendien in de gaten of het idee goed wordt gepresenteerd! De winnaar gaat naar huis met een cheque van 500 euro. Meedoen is heel eenvoudig: scholieren hoeven alleen het profielwerkstuk/projectverslag in te zenden.

Voor wie

Voor scholieren van alle niveaus in het voortgezet onderwijs in Oost-Nederland, klassen 3 t/m 6. Alle vakken en profielen, of combinaties daarvan, kunnen deelnemen.

Winnaar 2020

Inschrijven en vragen

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Femmy van den Elsaker.

De Cleantech Talent Award is een initiatief van Platform Techniek Stedendriehoek en wordt mede mogelijk gemaakt door Cleantech Regio en de gemeente Epe. Mocht het niet mogelijk zijn om een fysieke bijeenkomst te organiseren, dan wordt de live-finale online uitgezonden. 

Meld je nu aan door onderstaand formulier in te vullen:

Aanmeldingsformulier Talent Award

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

 

Ambities & doelen Talent Award

Podium voor jonge mensen

Omdat je niet vroeg genoeg kan beginnen met duurzame innovatie is er – naast de Cleantech Battle voor MBO, HBO en WO – ook een wedstrijd voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs in Oost-Nederland: de Cleantech Talent Award. Bij de Cleantech Talent Award pitchen de scholierenteams hun idee voor een duurzame toekomst. Het biedt een podium aan scholieren om hun vaak verrassende ideeën en oplossingen te presenteren.  

Nieuws Talent Award

23-12-2021

Doe mee aan de Cleantech Talent Award 2022

Ben jij een scholier uit het voortgezet onderwijs in Oost-Nederland? En heb je gewerkt aan een profielwerkstuk of een schoolproject op het gebied van duurzaamheid en/of schone technologie? Geef je dan op voor de Cleantech Talent Award 2022 en wie weet ga jij naar huis met een cheque van 500 euro!

Lees meer

Samenwerkingspartners Talent Award