• Samen naar een
    schone toekomst

Talent Award

Scholieren strijden om de Cleantech Talent Award

Scholieren in de regio Stedendriehoek gaan donderdag 6 april (19:00 – 21:00 uur) de strijd aan met elkaar om de Cleantech Talent Award 2023.


Afgelopen maanden werkten de scholieren(teams) aan oplossingen rondom duurzaamheid en schone technologie. Op het podium in het gemeentehuis in Epe presenteren zij hun ideeën aan publiek en jury. De scholieren(teams) komen dit jaar van Het Eligant Lyceum (Zutphen), Etty Hillesum Lyceum De Boerhaave (Deventer), RSG N.O. Veluwe (Epe) en Veluws College Walterbosch (Apeldoorn). Wie gaan er naar huis met de eer en een cheque van €500,-, €200,- of €100,-?

Kom deze talenten ook aanmoedigen! Aanmelden kan via onderstaand formulier.

De Talent Award is dit jaar te gast in de gemeente Epe. Op het podium in het gemeentehuis presenteren de scholieren(teams) hun idee aan medescholieren, publiek en jury. De jury bestaat uit:

  • Richard Daamen (Managing director Belimo)
  • Reinier Gieteling (Directeur Redon Bouw)
  • Johannes Kingma (Production manager VMI Group)
  • Yvette Vink (Marketing Manager Belimo)

De presentatie is in handen van Shira van der Werf, adjunct directeur Strategische Board, en Bert Hulsbergen, Teammanager Aventus. 

Speciale gast! Trashpacker Tijmen Sissing

Naast de pitches van de schollieren is er een speciale gast: Tijmen Sissing. Wat begon met backpacken en een ‘clean-up’ op een strand in Zuidoost-Azië, groeide voor Tijmen uit tot een wereldwijde beweging en een organisatie genaamd Trashpackers. Van het opruimen van stranden met locals, tot plastic afval reduceren bij reishostels en educatie op scholen over plastic afval in de natuur Tijmen neemt ons mee in zijn verhaal van backpacker naar Trashpacker.

Check deze video over Trashpackers 

 

En bekijk onderstaande impressie van de finale 2019.

 

Over de Cleantech Talent Award

De Talent Award is voor scholieren van klassen 3 t/m 6 in het voortgezet onderwijs in Oost-Nederland. Alle niveaus, vakken en profielen (of combinaties daarvan) kunnen deelnemen, als team of individueel. Scholieren kunnen meedoen met een (profiel)werkstuk, spreekbeurt of projectverslag rondom duurzaamheid of schone technologie. Of ze kunnen aan een opdracht werken van een bedrijf in de Cleantech Regio.

 


Voor meer informatie, neem contact op met Femmy van den Elsaker

De Cleantech Talent Award is een initiatief van het Platform Techniek Stedendriehoek en wordt mede mogelijk gemaakt door de Cleantech Regio en de gemeente Epe. Het prijzengeld wordt mogelijk gemaakt daar VMI Group, Belimo en Redon Bouw.

 

Meld je aan als publiek voor het event op donderdag 6 april 2023

Aanmelden uitreiking Cleantech Talent Award 2023

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Dit formulier wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

 

Ambities & doelen Talent Award

Podium voor jonge mensen

Omdat je niet vroeg genoeg kan beginnen met duurzame innovatie is er – naast de Cleantech Battle voor MBO, HBO en WO – ook een wedstrijd voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs in Oost-Nederland: de Cleantech Talent Award. Bij de Cleantech Talent Award pitchen de scholierenteams hun idee voor een duurzame toekomst. Het biedt een podium aan scholieren om hun vaak verrassende ideeën en oplossingen te presenteren.  

Nieuws Talent Award

06-03-2023

Final call: aanmelden voor Cleantech Talent Award

Scholieren in het voortgezet onderwijs in Oost-Nederland met een oplossing rondom duurzaamheid en schone technologie kunnen zich tot maandag 20 maart aanmelden voor de Cleantech Talent Award. Heb je een zoon, dochter, buurmeisje of neefje die een innovatief werkstuk of projectverslag heeft gemaakt? Geeft het door! 

Lees meer

23-12-2021

Doe mee aan de Cleantech Talent Award 2022

Ben jij een scholier uit het voortgezet onderwijs in Oost-Nederland? En heb je gewerkt aan een profielwerkstuk of een schoolproject op het gebied van duurzaamheid en/of schone technologie? Geef je dan op voor de Cleantech Talent Award 2022 en wie weet ga jij naar huis met een cheque van 500 euro!

Lees meer

Samenwerkingspartners Talent Award