Word ook Energieke Cleantech Regio-deelnemer. Ontdek hoe je bij jouw bedrijfspand energiebesparing kunt realiseren en zelf energie kunt opwekken. 

Wie wil er geen energie besparen? Er zijn verschillende redenen om energie te willen besparen. Voor de één gaat het om een bijdrage aan het milieu, voor de ander om harde euro's. Nieuwbouwprojecten worden steeds energiezuiniger en moeten vanaf 2020 zelfs energieneutraal zijn. Ook in bestaande gebouwen is heel veel te winnen! Veel gebouweigenaren weten echter niet waar te beginnen. Daarbij is de onbekendheid met de financiële voordelen van verduurzaming groot. Tijd voor actie, tijd voor Energieke Cleantech Regio!

De regionale aanpak: local-for-local

In de Cleantech Regio wordt op basis van de local-for-local gedachte een Energieke Cleantech Regio-community opgebouwd. De deelnemende ondernemers en maatschappelijke organisaties werken samen met de lokale overheden, Rabobanken, verduurzamingsorganisaties en onafhankelijke lokale adviseurs om hun vastgoed te verduurzamen.

Ga aan de slag!

Je wilt je vastgoed verduurzamen en energie besparen en/of opwekken. Hoe gaat dat in zijn werk

Stap 1: Mail of bel met onderstaande contactpersonen.
Stap 2: Er wordt een afspraak met je gemaakt voor een intake gesprek. Daarin word je vraag en behoeften helder geformuleerd.
Stap 3: Vervolgens wordt gekeken welk traject (bewustwording, berekenen of begeleiding) en welke lokale adviseurs het meest passend zijn bij jouw vraag en behoeften.
Stap 4: Dan volgt het tekenen van opdrachtbevestiging of de offerte voor adviestraject.
Stap 5: Een lokale adviseur komt bij jou langs op de werkvloer en geeft onafhankelijk advies.
Stap 6: Op basis van het advies kun je aan de slag met het treffen van verduurzamingsmaatregelen. 

Tijd om de energierekening naar beneden te laat gaan!

Interesse?

Wil je onafhankelijk advies over welke maatregelen het beste zijn om jouw vastgoed te verduurzamen? Bijvoorbeeld een verlichtingsscan laten uitvoeren of een exploitatieberekening voor zonnepanelen laten opstellen? Laten we dan een afspraak maken en neem contact op met één van onderstaande personen.

  • Menno van Luijn van Cleantech Regio Development: 06-13 55 69 26 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  • Wietse Venema van Stichting Energieke Regio: 06-53 76 06 25 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ga voor meer informatie naar de website www.energiekeregio.nl en volg Energieke Regio op Twitter en Facebook