• Samen naar een
    schone toekomst

Cleantech Battle

Ben jij een student MBO, HBO of WO uit Oost-Nederland en heb je gewerkt aan een vraagstuk op het gebied van schone technologie? En verdient jouw project een podium? Schrijf je dan in voor de Cleantech Battle 2021. Meedoen is eenvoudig: je hoeft alleen het verslag in te sturen van je duurzaamheidsvraagstuk, of het nu gaat om een onderzoeksrapport, eindexamen, stagerapport of studieopdracht. Zo ding je mee naar de hoofdprijs van € 3000,-!


Behoort jouw project straks tot de vijf beste inzendingen? Dan mag je je idee in een kort filmpje pitchen tijdens de online finale van de Cleantech Battle op donderdag 17 juni 2021. Na het vertonen van de filmpjes maken we een live-verbinding tussen de finalisten en de jury. De jury voelt de studenten digitaal aan de tand en bekijkt welk project het breedst inzetbaar, meest innovatief en duurzaam is. Ook beoordeelt de jury of er een gezonde businesscase van te maken is. De finale is donderdag 17 juni om 16:00 uur live te volgen via onze website.

Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Martin Snijder: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Schrijf je nu in! Inschrijven kan t/m 31 mei 2021

Cleantech Battle

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Ambities & doelen Cleantech Battle

Cleantech denken en doen

De Cleantech Battle is de duurzaamste wedstrijd van Oost-Nederland, waarin studenten MBO, HBO en WO strijden om het meest innovatieve Cleantech-idee. De Cleantech Battle vindt dit jaar voor de achtste keer plaats, dit jaar mede mogelijk gemaakt door de gemeente Apeldoorn, Aventus en Cleantech Regio. Dit alles om studenten Cleantech te laten denken en doen.

Nieuws Cleantech Battle

30-03-2021

Cleantech Battle 2021 van start

De Cleantech Battle gaat weer van start. Hierin presenteren studententeams uit het MBO, HBO en WO in Oost-Nederland hun oplossing voor vraagstukken op het gebied van schone technologie. De winnaar gaat naar huis met een cheque ter waarde van 3000 euro. 

Lees meer
Cleantech Battle 2020

19-06-2020

Circulaire biobased abri winnaar Cleantech Battle 2020

De circulaire, modulaire, biobased abri van de HAN heeft donderdagmiddag de Cleantech Battle 2020 gewonnen. De abri wordt daadwerkelijk toegepast want in oktober wordt het eerste exemplaar in gebruik genomen. De live uitzending van de finale gemist? Bekijk deze dan vanaf 19 juni einde van de middag terug. 

Lees meer
Cleantech Battle 2019
De winnaars van de Cleantech Battle 2019

13-06-2019

Student Lucas de Groot wint Cleantech Battle 2019

Lucas de Groot van de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) heeft op 6 juni de Cleantech Battle 2019 gewonnen. De Cleantech Battle is een initiatief van het Cleantech Center in Zutphen en wordt mede mogelijk gemaakt door de Cleantech Regio. 

Lees meer

03-04-2018

Finalisten Cleantech Battle 2018 bekend

Gerecycled snijafval van gordijnfabrikanten, winterjassen gevuld met mensenhaar, lokaal opgewekte energie opslaan in een buurtbatterij, meubels van afval en de bouw van een elektrische Tractorpull Tractor: deze innovatieve ideeën gaan door naar de finale van de Cleantech Battle 2018.

Lees meer

05-03-2018

Kom naar de halve finale van de Cleantech Battle 2018

Snijafval van gordijnfabrikanten recyclen, winterjassen opvullen met mensenhaar en het overdag benutten van kunstgrasvelden met een mobiel zonnepark: zomaar een greep uit de ideeën van de halve finalisten van de Cleantech Battle 2018.

Lees meer

21-11-2017

Doe mee aan de Cleantech Battle 2018

Ben jij een student MBO, HBO of WO uit Oost-Nederland en heb je meegewerkt aan een vraagstuk op het gebied van duurzame technologie? En verdient jouw project een podium? Schrijf je dan in voor de Cleantech Battle 2018 tijdens het Cleantech Tomorrow Event.

Lees meer

Samenwerkingspartners Cleantech Battle