Tijdens deze kick-off maken we een vliegende start, op weg naar een circulaire gemeente. Boordevol inspirerende verhalen, kansen en concrete handreikingen.

Wil je in jouw gemeente aan de slag met circulaire economie en weet je niet waar te beginnen? Hoe zorg je ervoor dat je inwoners meekrijgt? Waar kun je morgen al mee aan de slag? Hoe krijg je bestuurders enthousiast? Er zijn zoveel vragen! Tijdens deze kick-off maken we een vliegende start, op weg naar een circulaire gemeente. Boordevol inspirerende verhalen, kansen en concrete handreikingen.

Aan de slag met circulaire economie binnen jouw gemeente

Deze bijeenkomst is voor alle ambtenaren in de Cleantech Regio, Regio Zwolle en Overijssel die bezig zijn met circulariteit. Dit kan op allerlei beleidsterreinen, zoals inkoop, economie, openbare ruimte, energie, klimaat, duurzaamheid, milieu, afval en bouw. Ook bedrijfsfunctionarissen zijn van harte welkom. Je gaat naar huis met concrete tips, waarmee je direct aan de slag kunt.
We hoeven niet allemaal zelf het wiel uitvinden. De weg naar een circulaire economie bewandel je niet alleen, maar met je naaste collega’s en die van andere gemeenten. Zo versterken we elkaar!

Meld je aan

Ben je erbij op 8 februari? Meld je aan via de aanmeldbutton.
Het programma en de workshops waaruit je kunt kiezen in twee workshoprondes vind je onderaan deze uitnodiging.

Op: Woensdag 8 februari 2023 van 9:30 - 13:00 uur
Waar: De Gasfabriek , Zuthphenseweg 6/6B Deventer
Door: Provincie Overijssel en Cleantech Regio
Voor: gemeenteambtenaren