Het Nieuwe Normaal: het is nu of nooit. De toekomst van de bouw en onze leefomgeving staat op het spel. Al in 2030 moet 50% van de woningbouw circulair zijn. De vraag is: doe je mee?


De Circulaire Hub Cleantech Regio nodigt je uit voor de inspirerende middag ‘Samen bouwen aan het Nieuwe Normaal’ tijdens de Week van de Circulaire Economie.
 
Wat houdt het Nieuwe Normaal in voor de toekomst van de bouw? En hoe werken we hier samen naartoe? Deze vragen staan centraal in een middag vol presentaties, discussie en verdiepende break-outs. 
Het Nieuwe Normaal is een nieuwe norm met haalbare en ambitieuze circulaire prestaties in de gebouwde omgeving en kan door gemeenten, ontwikkelaars, architecten en aannemers worden gebruikt om circulair uit te vragen, te ontwerpen, ontwikkelen en bouwen. Tijdens deze middag wordt je meegenomen langs alle onderdelen van het Nieuwe Normaal en krijg je praktische tips en voorbeelden voor het in de praktijk brengen van circulair bouwen. 
 
In werksessies verdiepen we op verschillende momenten van het bouwproces en in de keten: 
  • Biobased in bouwen: van plant tot pand in de Cleantech Regio door Jan Willem van de Groep - Building Balance
  • Circulaire leefomgeving: vraag en aanbod voor bouw en infra door Sonja Dijkman-Elskamp van Gemeente Apeldoorn en Mart Mensink van DuSpot
  • Circulaire gebiedsontwikkeling en het Nieuwe Normaal door Sam van Hooff van Metabolic  
  • Circulair en biobased ontwerpen door door: Marc Harmsen, eigenaar en architect bij Architecten_Lab 
Deel jouw ervaring om de regionale verbinding te versterken en circulair bouwen te versnellen. Kom kennis maken en delen met gelijkgestemden!
 
Ben je erbij op donderdag 9 februari?
Locatie: De Gasfabriek, Zutphenseweg 6b, 7418 AJ Deventer
Tijd: 13:00 – 17:00
Voor: iedereen die interesse heeft in -of belang bij- toekomstbestendig bouwen (o.a. (land)bouwbedrijven, projectontwikkelaars, woningbouwcorporaties, beleidsmakers, architecten, producenten, adviseurs en anderen)
 
Meld je hieronder aan! 

Event Samen bouwen aan het Nieuwe Normaal

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Dit formulier wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

 
Met het indienen van dit formulier geef je toegang tot het delen van gegevens binnen de samenwerkende organiserende partijen. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden.