Circulaire hubs

Onder de titel Circulaire Hotspots heeft 20302050 met inbreng van experts en creatieven gewerkt aan concrete circulaire oplossingen. En wat blijkt? Alles kan al!

Drie presentaties waarin gewerkt is van lineair naar circulair, volgens de R-ladder en het butterfly model. Een oplossing voor de 5.000 single use bierfusten van de lokale bierbrouwer, een regionaal geteelde linnen jas als conversation piece voor regionale biobased textielteelt en het ontwerp voor de nieuwe fietsbrug, gemaakt van hout van de oude brug. Onder de titel Circulaire Hotspots heeft 20302050 met inbreng van experts, kunstenaar Matthijs Bosman en ontwerpbureau Bestwerk is gewerkt aan concrete oplossingen. En wat lijkt? Alles kan al!

Deze ochtend worden de resultaten gepresenteerd en wordt er onderzocht wat de toekomst is van ieder project.

Ben je erbij op donderdag 9 februari?


Locatie: De Gasfabriek, Zutphenseweg 6b, 7418 AJ Deventer
Tijd: 9 februari, van 9.00 tot 12.00 uur
Door: 20302050 i.s.m. IJsselbiƫnnale en de Gemeente Deventer en vele experts. Meer weten?
Voor: iedereen

Het volledige programma volgt binnenkort. Meld je alvast aan!

Event Circulaire Hotspots: Plastics, Biobased textiel en hergebruik fietsbruggen

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Invalid Input

Dit formulier wordt beveiligd door reCAPTCHA. De Google privacyverklaring en servicevoorwaarden zijn hierop van toepassing.

 
Met het indienen van dit formulier geef je toegang tot het delen van gegevens binnen de samenwerkende organiserende partijen. Je gegevens worden niet verstrekt aan derden.