Ondernemen in de Cleantech Regio

Je bent ondernemer in de Cleantech Regio. Daar zijn we blij mee, want je helpt deze regio economisch sterker te maken en je draagt bij aan een steviger vestigingsklimaat voor collega ondernemers in de cleantech business. Steeds meer ondernemers gaan aan de slag met cleantech. Cleantech leidt tot lagere kosten en footprint en een hogere efficiency, maar ook investeer je in een schone toekomst. En daar gaat het om! De Cleantech Regio is ambitieus en wil in 2030 energieneutraal en circulair zijn. We gaan voor een schone, prettige leefomgeving, schoon vervoer en goede bereikbaarheid, innovatie in cleantech business, een goede aansluiting tussen onderwijs en arbeidsmarkt en een zichtbare en herkenbare regio.

Succesvol ondernemen doe je samen

Samen bereik je meer. Daarom werken we in de Cleantech Regio nauw samen: overheden, kennis- en onderwijsinstellingen, ondernemersnetwerken en bedrijvenkringen. Door het aangaan van allianties versterken we elkaar en zorgen we dat cleantech ontwikkelingen sneller geïmplementeerd worden. Zo werken we aan een bloeiende cleantech business in de regio.

Innovatieve cleantech gemeenschap

In de Cleantech Regio barst het van het van innovatief cleantech talent. Om nieuw en bestaand cleantech talent een zetje in de goede richting te geven en te helpen bij vraagstukken die ze onderweg tegenkomen is er Cleantech Regio Development.

Cleantech Regio Development is er voor jou!

Je hebt een innovatief cleantech idee – project, product of dienst – maar je weet niet zo goed waar je moet beginnen of je loopt vast in het (financiële) proces. Dan staan de 8 adviseurs van Cleantech Regio Development voor je klaar. Zij kunnen je helpen met het verder ontwikkelen van je project, de investeringsvraag, wegwijs maken in de wereld van subsidies en loketten en je in contact brengen met de juiste personen. Ook helpen we je om je project zichtbaar te maken door inzet van onze communicatiekanalen.

Meer weten over ondernemen in de Cleantech Regio?

We helpen je graag verder! Neem contact op met Robert Mathlener via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-38 06 17 17.