Cleantech Battle

Duurzamere spijkerbroeken, verbeterde warmtepompen, alternatieven voor plastic, een zonnetapijt in plaats van een zonnepaneel; 10 studententeams strijden om de titel tijdens de finanle van de Cleantech Battle op 6 juni. 

Meest innovatief
De studenten van Hogeschool Saxion, Hogeschool Arnhem Nijmegen, Aventus Apeldoorn en Hogeschool Windesheim presenteren met een korte film hun project en beantwoorden aansluitend vragen van de jury. Die bekijkt welk project het breedst inzetbaar, meest innovatief en duurzaam is. Bovendien houdt de jury in de gaten of er een gezonde businesscase van te maken is. Het winnende team gaat naar huis met een cheque van 3.000 euro. 

De finale van de Cleantech Battle 2019 vindt plaats op donderdag 6 juni om 15:30 uur in de Broodfabriek in Zutphen. Toegang is gratis, aanmelden kan via de website van Cleantech Center

Cleantech Talent Award

Omdat je niet vroeg genoeg kan beginnen met duurzame innovatie is er voor leerlingen uit het voortgezet onderwijs de Cleantech Talent Award. De finale daarvan vindt plaats op woensdag 29 mei. Ook daar ben je van harte welkom!

 

De Cleantech Battle en Cleantech Talent Award worden georganiseerd door het Cleantech Center en mede mogelijk gemaakt door de Cleantech Regio.