Wil je weten welke voordelen fietsen en met name de e-bike heeft voor jouw organisatie? Meld je dan aan voor de werkgeversbijeenkomst van Slim en Schoon Reizen op donderdagmiddag 23 mei.

Diverse inspirerende sprekers vertellen over het stimuleren van vitaliteit en gezondheid van hun medewerkers. Ook praten we je bij over de voordelen van de nieuwe belastingwetgeving 2020 voor werkgevers en werknemers. Daarnaast kun je je ter plekke intekenen voor onze nieuwe probeeractie waarmee je medewerkers nog sneller naar het werk kunnen fietsen. En er staan diverse fietsen om zelf te testen en uit te proberen.

Wat kun je verwachten? 

- De politie zet haar ambities neer: 24% van de medewerkers op de fiets.
- Wie zijn de koplopers en wat zijn de mogelijkheden met de Fiets van de Zaak? Onder andere Elske van de Fliert praat je bij.
- VDR Bouwgroep vertelt over de workshop van Cleantech Regio over Schoner en Slimmer reizen. Welke duurzame idee├źn levert de workshop op?
- Laat je inspireren door oud-wielrenner Henk Lubberding! Hij staat bij velen op het netvlies als de hard werkende meesterknecht, die kilometers lang op kop reed. In een razend tempo op weg naar de finish, rijdend voor zijn ploegmaten. Als echte fietsliefhebber prikkelt Lubberding de forens om eens in de week met de fiets naar het werk te gaan. Hoe blijf je slim fit als je de fiets pakt? Hoe maak je de overstap naar een e-bike?
Kom je ook op de fiets? En heb je interesse om 1 tot 1,5 uur mee te fietsen met een fietsclinic onder leiding van Henk Lubberding? Geef het aan bij je aanmelding. Aanmelden kan via de website van Slim en Schoon Reizen. Daar vind je ook het volledige programma.