coronaodnersteuning

vervoer-en-bereikbaarheid.jpg

Nieuws

Ontwikkelingen op de arbeidsmarkt volgen elkaar razendsnel op, de economie trekt aan en er is sprake van een dynamische wet- en regelgeving.

Het beeld ontstaat dat er mede hierdoor een tekort aan personeel is of ontstaat en dat dit tekort een mogelijke bedrijfsgroei in de weg staat. Is dit zo? Waar zitten deze tekorten? Waar liggen de problemen en waar liggen de kansen? Hoe zit dit in uw regio? Op deze vragen probeert dit onderzoek antwoorden te krijgen.
Het nieuwe onderzoek is in aanvulling op het eerder uitgevoerde arbeidsmarktonderzoek door bureau Louter en moet informatie geven vanuit de praktijk op de meer abstracte gegevens uit dit eerdere onderzoek. Samen geven ze een beeld waar de grootste noodzaak zit om te investeren in ons arbeidsmarkt- en onderwijsbeleid en activiteiten.

Wat levert deelname aan dit onderzoek je op?

Met de resultaten van dit onderzoek kunnen VNO-NCW Stedendriehoek en de Cleantech Regio nadere acties ondersteunen en aanjagen om jouw uitdagingen te helpen oplossen.
Door deelname aan dit onderzoek krijg je de mogelijkheid kennis te delen rondom de arbeidsmarktvraagstukken. Het rapport is voor deelnemende bedrijven beschikbaar.

Wil je meedoen?

Het onderzoek is bij voorkeur in te vullen door een HRM verantwoordelijke, gezien de aard van de gevraagde informatie. Voor meer informatie of vragen kun je terecht bij Martine Witteveen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Klik hier om het onderzoek in te vullen. 

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio