coronaodnersteuning

energie-en-duurzaamheid.jpg

Nieuws

Eind mei organiseert Nouryon, het voormalige AkzoNobel Specialty Chemicals, in samenwerking met S/park de 3e editie van Imagine Chemistry in Deventer.

Hierbij daagt Nouryon wereldwijd start-ups en onderzoekers uit met innovatieve ideeën te komen voor urgente uitdagingen waar zij voor staat.
Uit alle ideeën wordt een selectie gemaakt en deze geselecteerde deelnemers worden uitgenodigd voor de finale, die van 21 tot en 24 mei op S/park in Deventer wordt gehouden. Tijdens deze finale zullen de ideeën met diverse experts van Nouryon gezamenlijk verder worden ontwikkeld. De winnaars maken kans op een nauwe samenwerking met Nouryon en/of haar partners om hun ideeën (verder) te realiseren en wereldwijd op te schalen. Zie hier de succesvolle ervaringen van de deelnemers van vorig jaar.

S/park is het open innovatiecentrum van Nouryon, de gemeente Deventer en de provincie Overijssel. Dit biedt starters in de van oudsher regionaal sterke chemiesector mogelijkheden voor verdere ontwikkeling. Het S/park biedt de ideale omgeving voor circulair ondernemen en trekt nieuwe bedrijven aan. S/park is voor de Cleantech Regio een zogenaamd koploper project. Dit betekent dat dit project een belangrijke bijdrage levert aan het realiseren van de regiodoelen op het gebied van circulaire economie, innovatiekracht en human capital.
Voor meer informatie zie de website Imagine Chemistry.

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio