energie-en-duurzaamheid.jpg

Nieuws

Het verkeer op de snelweg A1 neemt steeds meer toe. Dit zorgt voor veel vertraging op de A1 Oost tussen Apeldoorn en Azelo bij Almelo.

Een goede doorstroming op de snelweg A1 is economisch voor de regio van grote betekenis. Om de doorstroming te verbeteren zijn maatregelen nodig. Daarom verbreedt Rijkswaterstaat, met de provincies Overijssel en Gelderland en de Cleantech Regio, tussen 2018 en 2028 de snelweg A1 tussen Apeldoorn en Azelo in twee fases. Samen wordt er ruim 400 miljoen euro geïnvesteerd in het verbreden van de A1.
Bij de uitbreiding van de A1 wordt niet alleen geïnvesteerd in meer ruimte voor autoverkeer, maar ook in duurzame inpassing van de weg in het landschap en goede bescherming van ecologie en milieu. De werkzaamheden voor de uitbreiding A1 starten in februari 2019.

Meer informatie over werkzaamheden A1 Apeldoorn – Azelo?

Zijn er vragen over de werkzaamheden? Medewerkers van Rijkswaterstaat en Heijmans staan op dinsdag 22 januari 2019 voor je klaar in het gemeentehuis Rijssen-Holten aan het Schild 1 in Rijssen om de plannen toe te lichten. Op donderdag 24 januari 2019 ben je welkom in het gemeentehuis Voorst aan de H.W. Iordensweg 17 in Twello. Op beide informatieavonden kan je tussen 17.00 en 21.00 uur op elk tijdstip binnenlopen. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio