wonen-en-leefomgeving.jpg

Nieuws

Het Gelderse circulaire estafettestokje is in handen van Zutphen. Wethouder Harry Matser ontving het stokje tijdens de Dag van de Ondernemer van gedeputeerde Michiel Scheffer voor de bijdrage van Zutphen aan de circulaire economie.

Bedrijventerrein de Mars

Het bedrijventerrein De Mars is een circulaire hotspot en een etalage voor de cleantech ambities van de Cleantech Regio. Er zijn veel circulaire bedrijven gevestigd en wethouder Matser gaf het estafettestokje dan ook door aan ondernemersals Daly Plastics, Schrijver (metaal en afval), Van Gelder (papier), Reststoffencentrum, Rouwmaat (bouwstoffen) en Waterschap Rijn en IJssel (Kaumera).

Jeugd heeft de toekomst

Daly plastics ontving op de Dag van de Ondernemer ook een aantal scholieren van het Isendoorn College. Zij kregen een rondleiding op het bedrijf en konden met eigen ogen zien hoe Daly van plastic weer plastic maakt.

Circulaire estafette

Het estafettestokje rouleert tussen allerlei duurzame initiatieven in de provincie. Door circulaire projecten in de spotlights te zetten, wordt zichtbaar wat er wordt gedaan binnen de circulaire economie in Gelderland. Dit zet ook weer andere projecten op het spoor van circulair denken en ondernemen. Op 25 september werd het estafettestokje tijdens de Regiofestival Cleantech Regio overgedragen aan de gemeenten Epe, Voorst en Heerde.

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio