Op dinsdag 3 en donderdag 5 november 2015 zijn er door WerkendStedendriehoek en Team Arbeidsmobiliteit verschillende activiteiten rondom arbeidsmobiliteit georganiseerd.

Het programma bestond uit verschillende sessies voor zowel werkgevers als werknemers en genoeg gelegenheid om contacten op te doen en te netwerken. De opkomst was hoog met maar liefst 70 werknemers en 60 werkgevers.

Er werden een aantal werksessies gegeven met thema’s als werkhouding en voeding, persoonlijke motivatie en loopbaan try-out. Een samenvatting van de activiteiten is hier te vinden. De verbinding tussen werkgevers en medewerkers werd gelegd door middel van een informatiemarkt. Hier stonden alle kennispartners om vragen te beantwoorden en konden gesprekken vanuit de werksessies worden voortgezet. Er werd afgesloten door WGV Zorg en Welzijn, die iets vertelde over vacatures zoeken en matchen. Hierbij vertelde een jongeman zijn verhaal over arbeidsmobiliteit in de praktijk.

Het was een succesvolle afronding van de week van de arbeidsmobiliteit. We gaan ervoor, met z’n allen: een hoger rendement dankzij tevreden, goed opgeleide en bovendien duurzaam inzetbare werknemers!