Cleantech Regio Development (CTRD) is in een volgende fase gekomen. Voor deze fase heeft de Strategische Board Robert Mathlener als nieuwe programmadirecteur aangesteld.

De huidige programmadirecteur Luc Pennings draagt op 1 juli aanstaande het stokje over. Luc is bij de start van CTRD ruim een jaar geleden, als kwartiermaker aangetrokken. Cleantech Regio Development is als uitvoeringsorganisatie ingericht om de doelstellingen van de Cleantech Regio te bereiken. De opdracht aan Luc was het vliegwiel CTRD op gang te brengen. Inmiddels lopen er al een flink aantal projecten in de regio ondersteund door CTRD en is het vliegwiel goed op stoom. Luc heeft eerder een belangrijke bijdrage geleverd aan het opstellen van de Omgevingsagenda 2.0 en is verantwoordelijk geweest voor het opstellen van het uitvoeringsplan CTRD.
Met het mede door hem vormgegeven stevige fundament kan de nieuwe programmadirecteur voortvarend verder.

Robert Mathlener start op 1 juli aanstaande in zijn nieuwe functie. Hij brengt een zeer relevant netwerk mee in het publieke en private domein en is succesvol in het verbinden van diverse belangen en heeft veel ervaring op het gebied van innovatie en cleantech. Hij is zelfstandig ondernemer en heeft projecten in gebiedsontwikkeling en innovatie op zijn naam staan.