Hoe zien de zorg en zorglogistiek van de toekomst er uit? Met welke slimme oplossingen optimaliseren zorginstellingen hun goederenaanvoer nu al? Tijdens de Inspiratiesessie van 22 juni krijgt u antwoorden op deze vragen.

Wanneer: 22 juni, 13.00 – 18.00 uur
Waar: Van der Valk Hotel Enschede, Zuiderval 140, 7543 EZ Enschede

Op het programma staan onder andere de volgende onderwerpen:

Samenwerken naar duurzame zorg: een toekomstvisie op zowel zorg als logistiek

Doelstellingen zoals kennisdeling, co-creatie en innovatie zijn voor de toekomst in de zorg essentieel. Wat betekent dat voor de logistieke processen? Andries Melchers, directeur Stichting Lucrum, vertelt het.

Bundeling van goederenstromen in de zorg: wat levert het op?

Studenten van de Hogeschool Saxion onderzochten welke voordelen de bundeling van goederenstromen heeft voor Stichting Sensire. De verwachting was dat verpleegkundigen minder tijd kwijt zijn aan het logistieke proces, en dat de logistieke kosten en CO2-uitstoot verminderen. Is dit inderdaad het geval?

Flexibele logistiek: leveranciers en zorginstellingen komen samen verder

De goederenontvangst van grote instellingen zoals ziekenhuizen is vaak gekoppeld aan de interne (logistieke) processen. Door samenwerken en afstemmen kunnen ziekenhuizen en leveranciers veel betekenen voor het terugdringen van vrachtverkeer tijdens de spits en voor efficiënter gebruik van transportmiddelen. Marcel van Walraven, Manager Hospitality Gelre ziekenhuizen, vertelt erover.

Volledige programma en aanmelden

Benieuwd naar het volledige programma of meteen aanmelden? Klik dan hier
Hebt u zich al eerder aangemeld, dan hoeft u dit niet nogmaals te doen.

Hebt u vragen? Neemt u dan contact op met Freek Boele, logistiek makelaar, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 06-19437335.

De Inspiratiesessie is een initiatief van de logistiek makelaars van de Beter Benutten regio’s Zwolle Kampen, Twente en Slim Reizen Stedendriehoek in samenwerking met Stichting Lucrum, Gelre ziekenhuizen en Isala.