Studenten uit het mbo, hbo en wo in Oost-Nederland met een briljante oplossing op het gebied van schone technologie en duurzaamheid: doe mee met de Cleantech Battle 2023 op vrijdag 16 juni. Pitch je idee voor ondernemers uit verschillende sectoren en schakel volop van hun hulp, kennis en netwerk in. Maak bovendien kans op fundingbedragen van €750,-, €500,- of €250,-, waarmee je ook echt de kans krijgt om het idee verder door te ontwikkelen. 

Walking lunch 

3D-printmateriaal gemaakt van kunstgrasmatten. Een oplossing voor het scheiden van urine en ontlasting van melkvee. Het verbeteren van stedelijk transport. Een circulaire geluidswand. Afgelopen jaren pitchten studenten(teams) uiteenlopende oplossingen voor complexe problemen. Dit jaar is de Battle een walking lunch met een aantal pitchrondes, waardoor nog meer studenten de kans krijgen hun idee verder te brengen samen met ondernemers. De ondernemers kiezen uit alle studenten(teams) drie winnaars. Zij mogen aansluitend op de lunch, tijdens de opening van het Tech Feast Festival, de prijs in ontvangst nemen.  

Meld je aan 

Schrijf je in als individu of team via het aanmeldformulier en reserveer een pitchplaats tijdens de walking lunch. Aanmelden kan via deze link tot maandag 22 mei 12:00 uur.

De Cleantech Battle 2023 is een initiatief van Platform Techniek Stedendriehoek en wordt mede mogelijk gemaakt door Regio Stedendriehoek. Voor vragen of meer informatie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.