Wordt het Stichting Struikrovers, Be O Cup, de duurzame uitvaartkist van Fair Coffins of een van de andere inzenders? Tijdens de finale van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 bepaal jij wie de publieksprijs wint. De top 5 mag pitchen voor de juryprijs. Wil je de finale live bijwonen? Dat kan zowel op locatie als online. Meld je hieronder aan.

Circulair ondernemen is de toekomst. De continuïteit van onze maakindustrie, bouw, landbouw en vele andere sectoren staat met het realiseren van circulaire innovaties. Gelderland kent veel innovatieve organisaties en ideeën. Daarom organiseert CIRCLES de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20.

Top 5

Op donderdag 9 februari 2023 16:00 uur is bij de Noviotech Campus in Nijmegen de finale van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20. Tijdens deze bijeenkomst pitchen de 5 beste inzendingen van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 hun innovatie, waarna de jury de winnaars bepaalt en de prijzen uitreikt. De top 5 voor 2023 bestaat uit:  

  • Natural Traffic Sign 
  • Drop2Drink Unit 
  • Circulair remontabel bouwsysteem
  • Gezond voedsel en (gezonde) betaalbare huisvesting uit één plantaardige grondstof.
  • HOUTbaar Huis Didam

Stemmen op afstand

Kun je niet live aanwezig zijn bij de Noviotech Campus? Meld je dan aan voor de livestream en stem op afstand mee voor de publieksprijs. Het publiek en de jury kiezen beiden een winnaar. De winnaar van de juryprijs wint € 3.000,- en de winnaar van de publieksprijs wint € 1.000,-.

Alle genomineerden

Op www.Geldersecirculaireinnovatietop20.nl vindt de namen van de 20 innovaties en kun je je aanmelden om de finale bij te wonen óf de livestream te bekijken. Zowel publiek aanwezig bij de finale, als kijkers op de livestream kunnen meestemmen voor de publieksprijs.

Wil je er live of online bij zijn? Meld je hier aan