Zijn jullie klaar voor de vragen van morgen?

De dames van Human Capital. Ook wel bekend als de wijsneuzen die geobsedeerd zijn door de arbeidsmarkt. Hoe zorgen we ervoor dat de werkenden, studenten, ondernemers… eigenlijk iedereen, klaar is voor toekomstige uitdagingen? Daar houden wij ons mee bezig en dat is hoe jullie ons kennen. De Human Capital dames. Maar wie zijn we nog meer? Dat zie je hieronder ;)

En, wie zijn jullie? Naast dat wat we al kennen.

Van (enthousiaste) gesprekken met ondernemers, scholen en studenten. Naar jezelf verantwoorden via dat rottige Exceldocument. En dat ook bij twee dames die nog geen jaar betrokken zijn én overal een mening over hebben. Irritant zijn ze (nog) net niet, maar twee enorme wijsneuzen daarentegen wel. Is het je opgevallen?

E4B, TEC, het Ontwikkelfonds, Wijkgericht werken aan talentontwikkeling, Vindwerk.nl, en ga zo maar door. Projecten die zich dag in dag uit inzetten voor de regio. Voor het behoud van talent voor de regio. En met mooie resultaten; van werknemers die zich laten omscholen tot studenten die te maken krijgen met vraagstukken uit de praktijk. Het werkt. Alleen is het succes niet te danken aan de projecten. Maar aan de mensen die in deze projecten geloven.

Van projectleiders tot studenten, en van partners tot ondernemers. Aan alle mensen die bij de projecten betrokken zijn, bedankt. Jullie maken het verschil.

Op naar 2023. Een nieuw jaar met nieuwe kansen én een nieuwe (eind)verantwoording. Weer via Excel of zullen we het nu anders aanpakken ;)?

Foto 1 juiste

 

Foto 2 juiste