Samen aan de slag met de Uitvoeringsagenda; daar draaide het afgelopen dinsdag om. Ruim zestig professionals van de acht gemeenten, provincies, kennisinstellingen, ondernemersvertegenwoordiging en de werkorganisaties van Cleantech Regio voerden levendige discussies om de doelen uit de Strategische Agenda te vertalen naar resultaten: een concreet plan hoe de regio er in 2030 uit moet zien.

De bijeenkomst in het Ketelhuis van de Gasfabriek in Deventer van dinsdag leverde tal van ideeën voor projecten en programma’s op die de komende tijd nader uitgewerkt worden. Deze waardevolle input wordt verwerkt tot de Uitvoeringsagenda die eind dit jaar zal worden opgeleverd. Shira van der Werf, adjunct directeur Cleantech Regio: 'We zijn blij dat er zoveel mensen bijeen zijn gekomen om mee te denken over de invulling van de Uitvoeringsagenda. Dit was zeker niet het enige moment om in dialoog te gaan met elkaar. De komende tijd blijven we volop in gesprek. Zo bouwen we samen stapje voor stapje aan de Uitvoeringsagenda!'

Het ontwikkelen van de Strategische Agenda en de Uitvoeringsagenda voor de Cleantech Regio is een initiatief van kennis- en netwerkorganisatie Cleantech Regio, de acht gemeenten uit de regio (Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen) en provincies Gelderland en Overijssel, in nauwe samenwerking met hun achterbannen.

bijeenkomst 13 sept