Ben jij een ICT-student of professioneel developer en wil je Deventer helpen om hackers voor te blijven? Doe dan mee met Hack Your City op vrijdag 17 juni. Door middel van ‘ethical hacking’ ga je op zoek naar beveiligingslekken, red je de stad uit handen van de hackers én maak je kans op mooie prijzen.

Cybercrime is een steeds belangrijker onderwerp binnen softwareontwikkeling. Om te voorkomen dat hackers bij jouw software komen moet je ze voor zijn. De stad Deventer kan jouw hulp daarom goed gebruiken. Ben jij een ICT/Informatica-student of een software professional uit de omgeving Deventer? Geef je op en strijd mee om felbegeerde prijzen.

Ethisch hacken

Tijdens Hack Your City ga jij samen met andere studenten en professionele developers de stad Deventer beschermen tegen buitenlandse hackers. Hoe? Door middel van ‘ethical hacking’ zoek je naar beveiligingslekken en red je de stad uit handen van de hackers door verschillende software-challenges uit te voeren.

Experts uit het werkveld

Tijdens de ochtend word je helemaal meegenomen in de wereld van cybersecurity en 'ethical hacking' door experts uit het werkveld. Ook ontmoet je andere ZZP'ers, werknemers, studenten en andere IT-professionals om van te leren of je netwerk uit te breiden. In de middag gaan studenten en IT-professionals in teamverband samen de strijd aan tegen de klok, en tegen elkaar, om zo tijdens verschillende challanges een (denkbeeldige) hack op de gemeente Deventer te verijdelen

Commitment

De dag vindt plaats op de Gasfabriek in Deventer in samenwerking met Aventus, Map Gear, Deventer Informatiestad, Programic, MSML, Toomba, Saxion en de gemeente Deventer. Inschrijving voor het programma, inclusief lunch, diner en een aantal drankjes is volledig kosteloos. Het enige dat van je wordt gevraagd is commitment voor de hele dag.

Praktische info:

Datum: 17 juni
Aanvang: 10.00 uur
Toegang: gratis
Inclusief: koffie/thee, lunch en barbecue
Aanmelden: hackyourcity.tech