Het is vandaag, donderdag 19 mei, de nationale Fiets naar je Werk Dag. Hét moment om de auto te laten staan en te genieten van alle voordelen die fietsen je brengt. Veel werkgevers in Deventer, Apeldoorn en Zutphen en de rest van de regio doen al mee. Denk je nu ‘ai, ik ben met de auto’ dan kun je tot 20 juni ook nog meedoen met de Ring-Ring Fietscompetitie.

Zo’n 4000 bedrijven, zorginstellingen, overheden en andere organisaties in heel Nederland doen vandaag mee met de Fiets naar je Werk Dag. Veel medewerkers laten hun auto een dagje thuis en stappen lekker op de fiets. Dat is gezond, duurzaam en een fijne start en afsluiting van je werkdag!

Spoor je medewerkers aan

Wil jij als werkgevers je werknemers ook in beweging zetten? Fitte medewerkers zitten beter in hun vel, zijn productiever, melden zich minder vaak zien en dragen bij aan een gezond arbeidsklimaat. En het is ook nog eens stukken duurzamer dan met de auto naar je werk te reizen. En het hoeft natuurlijk niet persé op de nationale Fiets naar je Werk Dag.

Ring-Ring Fietscompetitie

Is het bedrijf waar je voor werkt gevestigd op De Mars in Zutphen, Kloosterlanden in Deventer of Ecofactorij in Apeldoorn? Dan kun je ook nog meedoen aan de Ring-Ring Fietscompetitie. Fiets dan samen met je collega’s tussen 19 mei en 20 juni zoveel mogelijk kilometers bij elkaar. Door mee te doen aan de Ring-Ring Fietscompetitie neem je het samen met je collega’s een maand lang op tegen andere bedrijven uit Cleantech Regio. Het bedrijf dat gemiddeld de meeste kilometers heeft gefietst wint een jaarabonnement op Ring-Ring en een voucher van €500 voor een (regionaal) goed doel naar keuze.

Ring-Ring: de fietsapp voor je medewerkers

De app Ring-Ring koppelt je fietskilometers meteen aan verschillende voordelen. Zo zie je in de app hoeveel calorieën je hebt verbrand en hoeveel CO2 je hebt bespaard. Deze fietscompetitie hebben we samen met Ring-Ring opgezet.

Wat moet je hiervoor doen?

Wil je nog meedoen? Meld je (bedrijf) als een speer aan bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan een communicatiepakket om de competitie bij jouw medewerkers onder de aandacht te brengen. Deelnemende medewerkers downloaden de Ring-Ring app en sluiten zich aan bij de Cleantech Regio-pool. De instructie hiervoor ontvang je bij je aanmelding. Vervolgens fiets je tot 20 juni zo vaak zoveel mogelijk naar het werk.

www.slimschoonreizen.nl