Heb jij circulaire ambities voor jouw onderneming of bedrijf geformuleerd? Maar loop je bij de uitvoering tegen uitdagingen aan?​ Doe dan mee met de (hybride) Meet & Match woensdag 13 april 2022 en leg jouw circulaire ondernemersvraagstuk voor aan de experts van Het Versnellingshuis.

Deze experts helpen je vervolgens verder vanuit hun specialisme. Of brengen je in contact met andere relevante ondernemers of partijen zodat jij de volgende stap kunt zetten in circulair ondernemen. Je kunt live deelnemen óf online.

Versnellingshuis

Het Versnellingshuis is in februari 2019 gelanceerd en is een samenwerking van het Ministerie van IenW, VNO-NCW/MKB-Nederland, Het Groene Brein en MVO Nederland. Samen ontsluiten we een groot netwerk van andere partijen en loketten, waaronder RVO.nl.

De grootste impact

Het Versnellingshuis richt zich op het bedrijfsleven omdat ondernemers de grootste impact realiseren, richting hun afnemers, toeleveranciers en uiteindelijk de consument. Samen met overheid en politiek kunnen we het systeem veranderen, richting een circulaire economie. Daarom biedt Het Versnellingshuis ondernemers niet alleen kennis en inspiratie, maar helpen expert ook echt stappen te zetten en veranderingen in ketens te realiseren.

Inhoudelijk

  • Introductie van het Versnellingshuis & Circl NL
  • Break-outs in intervisievorm op basis van de vragen die ondernemers vooraf hebben gedeeld
  • Je ontmoet andere ondernemers
  • Sparren met experts over jouw vraag of uitdaging bij circulair ondernemen
  • Kom een stap verder door tips en suggesties

Praktisch

Datum: woensdag 13 april 2022
Tijd: van 09:00 uur tot 11:30 uur
Locatie: Circl NL, Gustav Mahierplein 1B, 1082 MS Amsterdam
Online: via Teams. De link tot deelname ontvang je op maandag 11 april
Let op: dit event is hybride. Via het inschrijfformulier kun je aangeven of je op locatie óf online aanwezig bent.