Heel veel organisaties in Gelderland & Overijssel zijn volop bezig met het realiseren van circulaire innovaties. Om alle ideeën en initiatieven op de kaart te zetten en elkaar te inspireren, organiseert CIRCLES de Circulaire Innovatie Top 20 in Gelderland en Overijssel!

Circulaire innovatie gaat niet alleen over producten, maar ook over diensten, projecten of concepten. Alle organisaties die werken aan circulaire innovatie kunnen zich aanmelden. Een jury beoordeelt de inzendingen op mate van circulariteit, samenwerking in de keten, schaalbaarheid en het vernieuwende karakter.

Stemmen via livestream

Op 9 februari maakt de jury de winnaar van de Overijsselse Top 20 bekend en op 10 februari wordt de Gelderlandse winnaar onthuld. Via een livestream kan iedereen dan stemmen op zijn of haar favoriete innovatie voor de publieksprijs. Organisaties kunnen een circulaire innovatie aanmelden tot 23 december om 17:00.

Gelderse Circulaire Innovatie Top 20

Vorig jaar gingen Biopanel en Omlab als winnaars naar huis. Dit jaar organiseert CIRCLES met VNO-NCW Midden, Kiemt, Living Lab Regio Foodvalley Circulair, Rabobank en Provincie Gelderland de tweede editie van de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20! De winnaar van de juryprijs wint €3.000,- en de winnaar van de publieksprijs wint €1.000,-. Meld je innovatie aan voor 23 december 17.00 uur!
Meld je hier aan voor de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20

Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20

Overijssel kent veel innovatieve organisaties en ideeën. Daarom organiseren VNO-NCW Midden, Stichting Kiemt, de Regio Zwolle, de Twente Board, de Cleantech Regio, de provincie Overijssel en de Rabobank in samenwerking met CIRCLES de Overijsselse Circulaire Innovatie Top 20. De finale wordt gehouden op vrijdag 11 februari 2022.