Heb je altijd al eens binnen willen kijken bij NewTechPark in Apeldoorn? Dé plek waar onderwijs, innovatie uit de maak-industrie, techniek en IT, overheid en ondernemers bij elkaar komen? Kijk dan op donderdag 14 oktober om 15.00 uur naar de live-uitzending ‘Oost-Nederland Uitgelicht’ van Kiemt vanuit het NewTechPark.

De uitzending begint om 15.00 uur met een rondleiding door Jacob Brobbel, dé trekkende kracht achter het bruisende NewTechPark. Hij laat je zien wat er te doen is op het Zwitsal terrein en wat hij verstaat onder leren, experimenteren en innoveren.

In gesprek met de bedenkers

Vervolgens gaat gastheer Jochem Garthoff, programmamanager energietransitie bij Kiemt, in gesprek met de bedenkers en makers van het park: Jacob Brobbel, Jaap Fluit van Bredenoord, David Beij van de gemeente Apeldoorn en Hans Visser van Aventus. Wat beweegt hen? Waarom is het park zo belangrijk voor Apeldoorn en de regio? Welke cases zijn er al gemaakt in het park? En nóg belangrijker; wat kun jij zelf doen als kijker? Hoe kun jij een steentje bijdragen aan het park en de broodnodige energietransitie?

Over ‘Oost-Nederland uitgelicht’

Met ‘Oost-Nederland uitgelicht’ wil initiator Kiemt laten zien wat voor een mooie, inspirerende en interessante initiatieven er zijn in onze regio. Samen met partners organiseert Kiemt onder meer deze sessies en lichten ze elke keer een onderwerp binnen energietransitie, circulaire economie of innovatie uit.
Kiemt versnelt de energietransitie, de transitie naar de circulaire economie en bevordert het innovatieve ondernemersklimaat. Zo dragen wij bij aan een duurzame woon- en leefomgeving. Wij faciliteren, ondersteunen en adviseren ons netwerk van ondernemingen, overheid, onderwijs- en onderzoeks­instellingen bij complexe vraagstukken. Door het delen van onze ervaringen, bevindingen en oplossingen stimuleren we de beweging en vooruitgang.

De uitzending duur 45 minuten en aanmelden kan hier. https://www.kiemt.nl/evenementen/oost-nederland-uitgelicht/