Ben jij actief in de Agri & Food, agrariër, verwerker of werk je bij een winkel/platform die producten levert aan consumenten? Dan is de sessie 'Leveren aan de supermarkt & retail' iets voor jou. Deze online bijeenkomst is een vervolgsessie op het event ‘Logistiek in de korte keten’ en richt zich op de sectoren Agri & Food en logistiek in Cleantech Regio, Regio Zwolle en provincie Overijssel.

Partijen in de korte keten van streekproducten zetten veel stappen om hun producten af te zetten, maar vaak staan ze voor logistieke uitdagingen. In maart werden tijden het event ‘Logistiek in de korte keten’ uitdagingen en vragen uit de praktijk verzameld.

Logistiek proces

Op dinsdag 21 september 2021 wordt in de tweede online vervolgsessie 'Leveren aan de supermarkt & retail' samen gekeken hoe deze uitdagingen en vragen omgebogen kunnen worden naar kansen! De focust ligt in deze sessie puur op het logistieke proces van ondernemers die direct leveren aan de supermarkt & retail. In de aankomende vervolgbijeenkomsten staan levering aan de zorg en logistiek in de korte keten in het algemeen centraal.

Voor wie is dit online event?

Het event is bedoeld voor iedereen die actief is in de Agri & Food als agrariër, verwerker of medewerker bij een winkel/platform die producten levert aan consumenten. Het event richt zich op de sectoren Agri & Food en logistiek in Cleantech Regio, Regio Zwolle en provincie Overijssel.

Programma

15.30 - 15.35 uur | Introductie door Jacqueline Kuiper, innovatieadviseur Agri & Food van Kennispoort Regio Zwolle.
15.35 - 15.50 uur | Ondernemers in de productie van streekproducten, logistiek en retail delen hun ervaringen en ideeën over hoe we de korte keten in relatie tot logistiek beter en slimmer kunnen organiseren.
15.50 - 16.20 uur | Uitwisseling van ideeën en mogelijke oplossingsrichtingen met deelnemers.
16.20 - 16.30 uur | Vervolgstappen bepalen.

Aanmelden

Deelname aan het event is kosteloos. Meld je hier aan voor deze online sessie. Je ontvangt per e-mail een link waarmee je toegang krijgt tot het event.

Overige vervolgsessies

Het event ‘Logistiek in de korte keten’ wordt mogelijk gemaakt door Provincie Overijssel, Kennispoort Regio Zwolle en Cleantech Regio. Zij organiseren ook een aantal vervolgsessies.
Dinsdag 5 oktober 2021 van 15.30 uur - 16.30 uur | Sessie 'Zorg'
Dinsdag 26 oktober 2021 van 15.30 uur - 16.30 uur | Sessie 'Logistiek'

Schermafbeelding 2021 09 08 om 09.42.04Schermafbeelding 2021 09 08 om 12.41.58