De speed pedelec, een highspeedbike, is een snel, gezond en duurzaam alternatief voor de auto naar je werk. Cleantech Regio biedt je nu de kans om een week lang gratis kennis te maken met de speed pedelec. Meld je aan voor een gratis probeerweek en ervaar het zelf!

Fietsen naar je werk is gezond, duurzaam, leuk én een goede start van je dag. De speed pedelec gaat tot wel 45 km/u en is daarom zelfs voor de langere afstanden een goed alternatief voor de auto. Probeer het zelf en meld je aan voor een probeerweek!

Hoe werkt het?

Meld je aan via het reserveringssysteem: kijk het instructiefilmpje, vul het formulier in en kies een geschikte week
Haal de speed pedelec (highspeedbike) aan het begin van de probeerweek bij de fietsenwinkel op, die krijgt bericht van je komst. Je krijgt een passende helm te leen.
Je bent de hele week verzekerd bij pech onderweg, diefstal en beschadiging.
Lever aan het einde van de week de speed pedelec (en de helm) weer in.
Let op! Je kunt slecht één keer met de probeeractie meedoen.

Aanmelden kan hier

Spelregels

  • Je woont en/of werkt in de Cleantech Regio 
  • Je hebt een autorijbewijs of brom-/snorfietsrijbewijs.
  • Je hebt het instructiefilmpje bekeken voor het veilig gebruiken van de speed pedelec
  • Een helm dragen is verplicht. Deze krijg je te leen bij de fiets.
  • Kun je, om wat voor reden dan ook, toch niet deelnemen? Annuleer dan je reservering via de link in de bevestigingsmail.

Lokale fietsenwinkels

We werken samen met lokale fietsenwinkels, zo goed mogelijk verspreid door de regio. Het ophaalpunt is dus nooit ver weg. De volgende winkels zijn aangesloten bij de probeeractie: Profile Janssen, Profile Riesewijk, Roto Tweewielers en Profile Hafkamp.

Contact

Ondervind je problemen of heb je vragen? Neem dan contact op met de supportdesk via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Voor meer informatie over het verduurzamen van je woon-werkverkeer kun je contact opnemen met Slim en Schoon Reizen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..