Zakendoen tussen het Verenigd Koninkrijk en Nederland biedt veel import- en exportkansen. Op donderdag 17 juni 2021 worden ondernemers, overheid en onderwijs actief in agri-tech, food en biobased samengebracht tijdens het Go4export North Sea Neighbours Congress.

Tijdens het congres ontmoet je nieuwe zakenpartners binnen het Verenigd Koninkrijk en Nederland en leer je van experts. Topsprekers vertellen je alle ins en outs over zakendoen tussen Nederland en het Verenigd Koninkrijk. Waar zien we cultuurverschillen en overeenkomsten? Waar liggen kansen en uitdagingen? Leer van deze exportdeskundigen.

Verdieping en interactie

Waar wil jij meer over weten? Wat helpt jouw bedrijf verder? Kies een breakout sessie en wissel kennis uit met ondernemers uit het Verenigd Koninkrijk en Nederland. Je kunt kiezen uit de volgende thema's: 

  • Agri-Tech
  • Food and proteins 
  • Healthy foods
  • Biobased
  • Establishing your business in The Netherlands
  • Practical aspects of exporting to the United Kingdom (Nederlandse sessie)
  • Practical aspects of exporting to the Netherlands

Netwerken met ondernemers 

Tijdens het congres is er de mogelijkheid om direct in contact te komen met mogelijke zakenpartners uit het Verenigd Koninkrijk en Nederland en één-op-één in gesprek te met andere ondernemers. 

Borrelpakket thuisbezorgd

Wil je het congres optimaal meebeleven, online vanuit je eigen stoel? Meld je snel aan. De eerste 100 aanmeldingen krijgen een borrelpakket thuisbezorgd om tijdens het online event van te genieten. Zo kun je gedurende het netwerken met elkaar proosten op nieuwe samenwerkingen.

Aanmelden

Het congres is op donderdag 17 juni 2021 van 15.00 tot 18.00 uur (CEST). Deelname aan het event is kosteloos. Meld je hier aan voor het Go4export North Sea Neighbours Congress.

The Netherlands, Trade and Innovate NL, GO4EXPORT, Oost NL, Kennispoort Regio Zwolle en Ik Ben Drents Ondernemers werken samen voor dit online event. Het Go4export North Sea Neighbours Congress wordt mede mogelijk gemaakt door de provincies Overijssel, Gelderland en Drenthe.