Ook dit jaar strijden diverse studententeams uit Oost-Nederland met hun innovatieve ideeën op het gebied van schone technologie om de titel en de hoofdprijs van 3.000 euro. De finale vindt plaats op donderdag 17 juni in het NewTechPark in Apeldoorn en is live te volgen via de website van de Cleantech Regio. Inschrijven kan nog tot 31 mei.

Achtste editie

Dit jaar vindt voor de achtste keer op rij de Cleantech Battle plaats. Studententeams uit het MBO, HBO en WO in Oost-Nederland bedenken en presenteren hun oplossing voor vraagstukken op het gebied van schone technologie. Studenten presenteren met een korte film hun project en beantwoorden via een live verbinding vragen van de jury.

Jury

De driekoppige jury bestaat uit Jeroen Joon, voorzitter Dagelijks Bestuur Regio Stedendriehoek en wethouder gemeente Apeldoorn, Annemarie Moezelaar-Vels, eigenaar DJM Bedrijfsdiensten en Carolina Wielinga, CFO BDR Thermea Group. Zij bekijken welk project het breedst inzetbaar, meest innovatief en duurzaam is, en houden bovendien in de gaten of er een gezonde businesscase van te maken is. De jury hecht groot belang aan initiatieven als de Cleantech Battle. 'Het is niet meer dan logisch dat we juist naar de ideeën van onze jongeren moeten luisteren als het gaat over duurzame en schone technologie. Het gaat tenslotte over hun toekomst!', aldus Jeroen Joon.

Inschrijven en meer informatie

Inschrijven kan hier tot 31 mei.
Meer info over de online finale op 17 juni volgt. Neem voor meer informatie contact op met Florianne van Hasselt: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De Cleantech Battle wordt mogelijk gemaakt door de Cleantech Regio, Gemeente Apeldoorn, Aventus en NewTechPark Apeldoorn. Met dank aan Leadax en PARKnCHARGE.