De Cleantech Battle gaat weer van start. Hierin presenteren studententeams uit het MBO, HBO en WO in Oost-Nederland hun oplossing voor vraagstukken op het gebied van schone technologie. De winnaar gaat naar huis met een cheque ter waarde van 3000 euro. 

Meedoen aan de Cleantech Battle is eenvoudig: studenten die mee willen doen en kans willen maken op de hoofdprijs hoeven alleen hun verslag in te sturen van hun duurzaamheidsvraagstuk. Dat kan een onderzoeksrapport zijn, maar ook een eindexamen, stagerapport of studieopdracht.

Finale op 17 juni

Behoort het project tot de vijf beste inzendingen? Dan mogen de studenten hun idee in een kort filmpje pitchen tijdens de online finale van de Cleantech Battle op donderdag 17 juni 2021. Na het vertonen van de filmpjes wordt er een live-verbinding gemaakt tussen de finalisten en de jury. De jury voelt de studenten digitaal aan de tand en bekijkt welk project het breedst inzetbaar, meest innovatief en duurzaam is. Ook beoordeelt de jury of er een gezonde businesscase van te maken is. De finale is donderdag 17 juni om 16:00 uur live te volgen.

De Cleantech Battle wordt mede mogelijk gemaakt door Aventus, gemeente Apeldoorn en Cleantech Regio. Wil je meer informatie over de activiteiten van Cleantech Center en de Cleantech Battle? Neem voor meer informatie en aanmelden contact op met Martin Snijder: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.