Het Cleantech Center, gevestigd in het Pakhuis Noorderhaven in Zutphen, houdt per 1 januari 2021 op te bestaan in haar huidige vorm. Dit betekent niet dat er een einde komt aan alle activiteiten van het Cleantech Center.  Aventus neemt een deel van deze taken over.

Twee doelen zijn voor het Cleantech Center altijd belangrijk geweest: kennisoverdracht en het verbinden van onderwijs en bedrijfsleven. Zo gaat Aventus de Werkgroep Onderwijs Cleantech verder voortzetten, waarbij Martin Snijder zijn co√∂rdinerende rol continueert.

Challenges

Dat betekent dat de Cleantech Challenges - na het winnen van de landelijke Pro-motor Award 2020 van Katapult - als nationaal voorbeeld kunnen blijven gelden voor succesvolle publiek-private samenwerking. Bij de Cleantech Challenges worden ondernemers met een vraagstuk op het gebied van duurzaamheid gekoppeld aan studenten uit Oost-Nederland. Samen gaan ze op zoek naar een oplossing.

4PM-lezingen

Op het gebied van kennisoverdracht is het Cleantech Center nog in gesprek met verschillende partijen over de voortzetting van de Innovatieontbijten en 4PM-lezingen. 

Contact

Voor vragen op het gebied van de Cleantech Challenges kun je terecht bij Martin Snijder (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0622522674). Voor overige vragen bij voorzitter Jan Emmerzaal (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 0653356119).