Publicaties:

Factsheet Fast Forward

Saxion is, na Deventer en Enschede, ook in Apeldoorn gestart met hun trainee programma. Bedrijven en organisaties in deze regio die graag recent afgestudeerd jong talent in huis halen, kunnen nu een HBO(+) trainee vinden bij Fast Forward. 

Projectleider en contactpersoon Carlien Jung: 'In Twente is Fast Forward een begrip. Daar vragen bedrijven echt om Fast Forwarders, recent afgestudeerde young professionals, omdat ze weten dat ze daarmee jong talent in huis halen. In september zijn we ook in Apeldoorn begonnen met ons trainee programma.

Eerste groep trainees

Er zijn in september zes Apeldoornse trainees gestart die nu in een gecombineerde Apeldoorn/Deventer-groep zitten. Tot januari volgen ze hun masterclasses aan de Spoorstraat op Saxion in Apeldoorn. En in januari komen er waarschijnlijk nog enkele trainees bij. Met deze trainees hebben we onze start in Apeldoorn gemaakt. Dit gaan we nu verder uitbouwen. Hopelijk weten ook de Apeldoornse bedrijven en ondernemingen ons snel te vinden.'

Behoud van talent in de regio

Doelstelling van Fast Forward is het behoud van talent in de regio. 'Dat lukt in Twente heel goed', vertelt Carlien Jung die de trainees begeleidt en contactpersoon is voor bedrijven. 'Daarom willen we het ook voor Apeldoorn. In Apeldoorn broeit het, er gebeurt veel en de tijd lijkt er rijp voor.' 

Fast Forward traineeship

Fast Forward is al twintig jaar dé talentenvijver voor organisaties in Oost-Nederland. Saxion zorgt voor topkwaliteit trainees door een strenge selectieprocedure. Alleen de beste afgestudeerde wo- en ho-studenten uit de regio worden ingezet. Zo zijn bedrijven en organisaties verzekerd van een trainee die de organistatie echt vooruithelpt. Vorig jaar gingen elf trainees voor Cleantech Tomorrw nog aan de slag met Wicked Problems

Waarom kiezen voor een trainee van Fast Forward?

  • Jaarlijks variëteit van ongeveer 50 talenten van hoog niveau en motivatie, geselecteerd via een strenge selectieprocedure. 
  • Laag financieel risico: relatief laag instaptarief en vastgestelde periode van acht maanden. 
  • Saxion neemt al het werk uit handen en zorgt voor werving en selectie, je bent er zelf geen tijd en geld aan kwijt.
  • Zeer gemotiveerde werknemers met actuele kennis, die zich optimaal willen ontwikkelen.
  • Meer dan twintig jaar ervaring in het begeleiden en selecteren van toptalenten.
  • Uitstekend geschikt voor een langere samenwerking, waardoor je continu verzekerd bent van een nieuwe stroming toptalenten.
  • Actieve bijdrage aan de talentontwikkeling van de regio.

Meer informatie en contact

Wil je meer informatie over Fast Forward? Kijk dan hier of neem contact op met:  
Carlien Jung | Adviseur Fast Forward
T:088 – 019 6082 | M: 06-82 98 56 43 | Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.