coronaodnersteuning

onderwijs-en-arbeidsmarkt.jpg

Nieuws

Op de ‘Dag van de Ondernemer' in Deventer zijn drie nieuwe initiatieven gelanceerd die de Deventer economie verder kunnen versterken: ZP Deventer, Stageportaal en Informatiestad. 

De Dag van de Ondernemer is een initiatief van de gemeente Deventer, MKB Deventer en het Ondernemershuis Deventer. Op het programma stonden onder meer de opening van het Ondernemersplein, een ondernemersmarkt voor verbinding tussen de aanwezigen en drie workshops die de deelnemers frisse energie gaven. 

Workshops

De meeste ondernemers beginnen omdat zij toegevoegde waarde willen bieden aan iets wat er nog niet is of verbeterd kan worden. Het schrijven van een ondernemingsplan helpt je om de haalbaarheid van je ideeën in kaart te brengen. Een andere workshop ging over de indruk die jij maakt als ondernemer en hoe je die kunt sturen. In de derde workshop werd gewerkt aan digitale zichtbaarheid op LinkedIn. 

Nieuwe initiatieven

Tijdens de ‘Dag van de Ondernemer' in Deventer werden ook drie nieuwe initiatieven gelanceerd die de Deventer economie verder kunnen versterken: ZP Deventer, Stageportaal en Deventer Informatiestad.

  • ZP Deventer is een lokaal online- en offline platform van zelfstandig professionals die de positie van zelfstandig ondernemend Deventer wil versterken.
  • Stageportaal is een initiatief van MKB Deventer om interessante en innovatieve bedrijven onder de aandacht van Sallandse studenten en stagecoördinatoren te brengen.
  • Ondernemershuis Deventer | Deventer Informatiestad, tot slot, versterkt het ondernemersklimaat in de stad. Dit doen ze door het begeleiden en adviseren van startende en gevestigde ondernemers, het verbinden van betrokken partijen en het initieren en participeren in projecten. 

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio