Door te innoveren blijf je als bedrijf concurrerend. Daarom geeft het Cleantech Center in november een tweedaagse duurzame innovatie Bootcamp.

Hoe geef je als onderneming duurzame innovatie vorm? Op 1 en 15 november houdt het Cleantech Center een tweedaagse Innovatie Bootcamp voor iedereen die zich binnen zijn of haar bedrijf bezighoudt met duurzame innovatie.

Concrete handvatten

Tijdens de bootcamp maak je kennis met de Lean Startup methode. Je scherpt je je idee aan, vergroot je netwerk en bedenkt nieuwe businessmodellen voor een solide businesscase. Je krijgt concrete handvatten voor een snelle start. De bootcamp trainers zijn Rogier de Haan, business developer met een achtergrond op het gebied van bedrijfsovernames en Bela Evers, innovatie- en transformatieconsultant.

Programma

Op dag een staan ideevorming en klantwaarde centraal en op de tweede dag wordt ingezoomd op verdienmodel en marktkansen. De bootcamp is bedoeld voor business developers, productmanagers, innovatiemanagers en directeuren en eigenaren. Kortom: voor iedereen die zich binnen zijn/haar bedrijf bezighoudt met duurzame innovatie.

Koppeling aan studenten

Na afloop van de bootcamp is er de mogelijkheid om gekoppeld te worden aan studenten. Zij helpen met het uitwerken van je innovatie. Het Cleantech Center gaat voor jouw bedrijf op zoek naar de perfecte match. Ga voor meer informatie en het volledige programma naar de website van Cleantech Center