Ondernemer op bedrijventerrein De Mars in Zutphen of op het bedrijventerrein in Heerde? Op 23 en 26 september komt Slim en Schoon Reizen naar je toe. 

Ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid en slimme en schone mobiliteit gaan hard.  Klimaatakkoorden, de energietransitie, lokaal beleid over duurzame mobiliteit én niet te vergeten: de consument.  Om de aantrekkelijkheid van de regio én met name de bedrijventerreinen hoog te houden, is het van belang om óók aan te haken. Niets doen is allang geen optie meer. Maar hoe pak je die ontwikkelingen op? Waar begin je?

Zutphen & Heerde

Het programma Slim en Schoon Reizen van Cleantech Regio helpt en komt bij je langs.

  • Op maandag 23 september van 10.00 – 13.00 uur bedrijventerrein De Mars in Zutphen.
  • Op donderdag 26 september van 10.00 - 13.00 uur bedrijventerrein Heerde. 

Profiteren van kennis

Welke stappen kun jij als werkgever zetten richting duurzaam reizen? Hoe neem je je medewerkers daarin mee? Zijn er subsidies waar je voor in aanmerking komt? Wij helpen je er graag mee. Én we hebben een leuke verrassing voor je in petto. Helemaal gratis. "Dankzij de Cleantech Regio konden we laadpalen realiseren, medewerkers inspireren, informeren en activeren én kunnen medewerkers met een opgeladen fiets naar huis", aldus Laurens Potters - Bouwbedrijf VDR. Ruim 100 bedrijven zoals Bouwbedrijf VDR, Tauw, Politie Oost-Nederland en VOS Transport profiteren al van wat de Cleantech Regio regionale ondernemers te bieden heeft op het gebied van slim en schoon reizen. Jij ook?

Aanmelden? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.