vervoer-en-bereikbaarheid.jpg

Nieuws

20 uur per week van 1 september tot en met eind 2019.  De Cleantech Regio heeft op korte termijn een strategisch communicatieadviseur nodig. Ben jij die strategische adviseur, met een sensitieve politiek/bestuurlijke antenne en geïnteresseerd in regionale samenwerking?

Dan zoeken wij jou!
En… wil jij werken in een dynamische omgeving waarin samenwerking tussen bedrijfsleven, onderwijs, onderzoek en de overheid centraal staat en wil je de strategische communicatie van de regio mede vormgeven? Dan ben je bij de Cleantech Regio aan het juiste adres.

De Cleantech Regio
Samen naar een schone toekomst. Daar koersen wij op in de Cleantech Regio. De gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Heerde, Lochem, Voorst en Zutphen en ondernemers, onderwijs en onderzoek werken samen aan een energieneutrale en duurzame economie en samenleving. Economie en ecologie gaan hand in hand. Kijk hier en dan weet je in drie minuten wat we waarom doen.

Functie-inhoud
Je bent het eerste aanspreekpunt voor de corporate communicatie en denkt vanuit jouw adviserende rol mee in de manier waarop de regio effectief en efficiënt communicatie kan inzetten. Je bent sparringpartner en coach voor het communicatieteam. Daarnaast ben je woordvoerder voor de Cleantech Regio.
Het komende half jaar zal de regio haar communicatiebeleid herijken. Dit in het licht van het realiseren van de ambities uit de Agenda Cleantech Regio. Communicatie in al zijn modaliteiten zal hierbij nog meer in het hart van het beleid verankerd worden en het verschil maken. En ook in dit proces zien wij graag jouw inbreng.

Vereiste kennis en vaardigheden
- Je hebt een Hbo-opleiding communicatie en/of marketing
- Je hebt aantoonbare ervaring in het managen van complexe communicatievraagstukken
- Je hebt affiniteit met regionale samenwerking
- Je snapt dat de communicatief gezien beste oplossing niet ook altijd politiek/bestuurlijk haalbaar is en verzint dan een list

Competenties
- Je bent creatief, vernieuwend, flexibel en initiatiefrijk
- Je bent een stevige gesprekspartner op bestuurlijk niveau
- Je bent inspirerend voor je collega’s en samenwerkingspartners
- Je bent flexibel en tegelijkertijd vasthoudend
- Je hebt een ‘lange adem’

Salarisindicatie
Tussen 3.348 en 4.859 euro per maand op basis van een fulltime functie.

Meer informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met de huidige strategisch communicatieadviseur Gerardy Hulsbergen, 06 – 20540918 (alleen tussen 29 juli en 9 augustus) of met Rob Engbers, secretaris Cleantech Regio, 06-22199725 (tot 21 juli en na 12 augustus).
Solliciteren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. tot en met uiterlijk 18 augustus aanstaande.

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio