In deze videomasterclass presenteert Tim Mooiman, adviseur warmte transitie bij het Expertise Centrum Warmte (ECW) een checklist ‘van idee naar warmtenetproject’ en de template ‘Business case warmtenetten’.

Deze masterclass was onderdeel van de online sessie ‘checklist voor en financiering van warmtenetten’ (21 januari 2021).

 


Kennisessies Warmtenetten

In 2021 organiseert de Cleantech Regio kennissessies Warmtenetten. Aan bod komen onderwerpen als financiering, wet- en regelgeving, de energiemix, het betrekken van bewoners en de warmtebronnen strategie. De sessies zijn bedoeld voor professionals vanuit gemeenten, provincies, energiecoöperaties, warmtebedrijven en kennis-en onderwijsinstellingen, die betrokken zijn bij (ontwikkeling van) warmtenet en warmtenetprojecten ontwikkelen en delen onderling kennis. Meer weten? Lees hier meer.

Interesse in deelname aan de kennissessies en het netwerk Warmtenetten? Neem contact op met Marcel van der Maal via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-33620863.