• Samen naar een
    schone toekomst

Kalender

Gelderse Circulaire Innovatie Top 20

Op 09 februari 2023
Bij -

De Gelderse Circulaire Innovatie Top 20 is op 9 februari. Tijdens dit event wordt het meest circulaire product van Gelderland bekend gemaakt. Deze top wordt net als de Overijsselse editie georganiseerd om de koplopers op circulair gebied een podium te bieden. Daarbij kunnen zij andere bedrijven en organisaties inspireren om ook de stap richting de circulaire economie te zetten. De Gelderse Circulaire Innovatie top 20 wordt georganiseerd door VNO-NCW Midden, Stichting Kiemt, Regio Foodvalley Circulair, The Economic Board, RvN@, de provincie Gelderland en de Rabobank in samenwerking met de partners van CIRCLES.   

Meld je aan voor de Gelderse Top 20

Ben jij of weet jij een organisatie die het verschil maakt in circulair ondernemen en het verminderen van grondstofgebruik? De Gelderse Innovatie Top 20 is op zoek naar circulaire diensten, producten of concepten die tot de verbeelding spreken en laten zien wat een circulaire economie kan beteken voor Gelderland. Uit alle inzendingen stelt de jury de Top 20 samen. Het meest circulaire product wint een geldprijs van €3000,-. Daarnaast is er een publieksprijs van €1000,- beschikbaar. Meld jouw circulaire innovatie aan voor 18 december. www.geldersecirculaireinnovatietop20.nl

Gelderland kent veel innovatieve, circulaire ondernemers, organisaties en ideeën. Daarom organiseren VNO-NCW Midden, Stichting Kiemt, Regio Foodvalley Circulair, The Economic Board, RvN@, de provincie Gelderland en de Rabobank in samenwerking met de partners van CIRCLES de Gelderse Circulaire Innovatie Top 20. De finale wordt gehouden op donderdag 9 februari 2023, noteer de datum dus alvast in je agenda!