• Samen naar een
    schone toekomst

Kalender

Circulaire Fabrieken: Tweede Challenge Week

Van 26 september 2022 00:00 tot 30 september 2022 00:00
Bij Locatie volgt nog..

In maart 2022 organiseerde het Regio Deal-project Circulaire Fabrieken een eerste Challenge Week voor maakbedrijven in de Cleantech Regio. Studenten, kennisexperts en innovatieve mkb-bedrijven werkten samen aan het oplossen van een circulair vraagstuk. Van 26 tot en met 30 september is de tweede Challenge Week en de inschrijving is nu gestart.

De eerste Challenge Week resulteerde in nieuwe oplossingsrichtingen, waarnaar vervolgonderzoek gedaan gaat worden. Van 26 tot en met 30 september is de tweede Challenge Week Circulaire Fabrieken. Heb jij een circulaire challenge waar je hulp bij kunt gebruiken en sta je open voor co-creatie en samenwerken via open innovatie? Maak stappen in het realiseren van je circulaire ambities en schrijf je in.

Voor wie
De Challenge Week staat open voor deelnemers aan het project Circulaire Fabrieken, maar er zijn ook mogelijkheden voor niet-deelnemers, maakbedrijven, gevestigd in de Cleantech Regio.

Zo werkt het

  • Je formuleert kort je circulaire vraag voor je bedrijf en schrijft je in voor de Challenge Week 2
  • Het projectteam neemt contact met je op voor toelichting en uitleg en gaat in aanloop naar de Challenge Week op zoek naar partijen (mkb’er, startup, kennisinstelling of andere organisatie) die mogelijk een werkbare aanpak bieden voor jouw uitdaging. Daarvoor wordt alle kennis en het uitgebreide – landelijke – netwerk ingezet
  • Tijdens de Challenge Week onderzoeken deelnemers de geboden opties en werken partijen en studenten samen aan een plan van aanpak.
    Daar blijft het niet bij: Circulaire Fabrieken stelt, bij een goed gezamenlijk plan - een voucher beschikbaar van 5.000 tot 7.500 euro, waarmee je investering in verder onderzoek kunt co-financieren.

Interesse?
Formuleer kort je circulaire vraag en schrijf je in. Het projectteam neemt vervolgens contact met je op.

www.circulairefabrieken.nl | info@circulairefabrieken.nl