vervoer-en-bereikbaarheid.jpg

Kalender

Sessie: Ben je klaar voor de zorglogistiek van de toekomst?

Van 22 juni 2017 13:00 tot 22 juni 2017 18:00
Bij Enschede

Hoe zien de zorg en zorglogistiek van de toekomst er uit? Met welke slimme oplossingen optimaliseren zorginstellingen hun goederenaanvoer nu al? Wat betekent dit voor de duurzaamheid en bereikbaarheid van de zorginstellingen en van de regio? Tijdens deze Inspiratiesessie krijg je antwoorden op deze vragen.

De Inspiratiesessie is een initiatief van de logistiek makelaars van de Beter Benutten regio’s Zwolle Kampen, Twente en Slim Reizen Stedendriehoek in samenwerking met Stichting Lucrum, Gelre ziekenhuizen, Isala en MST.

Voor wie?
Ben je verantwoordelijk voor de logistiek van een zorginstelling? Ben je leverancier van een zorginstelling, logistiek dienstverlener of beleidsambtenaar? Of heb je op een andere manier te maken met zorglogistiek? Dan is deze inspiratiesessie iets voor jou.

Concrete, lokale cases
Het wordt een energieke middag, waarna je helemaal op de hoogte bent van ontwikkelingen in de zorglogistiek. Je hoort hoe slimme oplossingen leiden tot afnemende tijdsdruk op zorgmedewerkers, minder kosten, minder kilometers, minder brandstofgebruik én CO2-uitstoot en een minder drukke spits. Je wordt geïnspireerd door concrete, lokale cases en goede sprekers vanuit de business en vanuit beleid!

Meld je hier alvast aan

 

Aanmelden nieuwsbrief en e-zine

E-zine Driehoeksverhouding juli 2017

e zine juli

Bekijk eerdere edities