wonen-en-leefomgeving.jpg

Kalender

Nieuwjaarsbijeenkomst en Rode Loper 2019 UITVERKOCHT!

Van 17 januari 2019 16:30 tot 17 januari 2019 20:30
Bij Centraal Beheer

VNO-NCW Stedendriehoek, Cleantech Regio, provincie Overijssel, Centraal Beheer, MKB Deventer, provincie Gelderland, KIEMT, Cleantech Center en Apeldoorns Business Collectief organiseren een gezamenlijke nieuwjaarsbijeenkomst op 17 januari 2019. 

DE ontmoetingsplek voor ondernemers en bestuurders om elkaar het beste te wensen in 2019!

DE BIJEENKOMST IS UITVERKOCHT, AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK. ZONDER TOEGANGSKAART IS DEELNAME NIET MOGELIJK.

Sucessen delen

Tijdens deze bijeenkomst leggen we de Rode Loper van de Cleantech Regio uit en delen successen met elkaar. In een programma van een uur zetten wij organisaties en personen in het zonnetje die in het afgelopen jaar een (inter)nationale aansprekende prijs, erkenning of nominatie hebben ontvangen voor innovatie en ondernemerschap of als ambassadeur van de Cleantech Regio hebben opgetreden.

Samen met jou willen we de successen benoemen waar we trots op zijn! De gezamenlijke netwerken kiezen de meest aansprekende prestaties. Deze worden bij Achmea in een zeer dynamische show gepresenteerd. Bekijk programma

In 2018 troffen zo’n 300 gasten elkaar bij Fooddock in Deventer. Bekijk de sfeerimpressie van 2018

  

Nomineren sucessen

Wie, welke organisatie of welk initiatief verdient het volgens jou om in het zonnetje te worden gezet en waarom? Je kunt dit doorgeven aan Loes Brijker (VNO-NCW Midden).


Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio