wonen-en-leefomgeving.jpg

Kalender

Save the Date: Werksessie Klimaatakkoord & mobiliteit

Van 22 januari 2020 12:00 tot 22 januari 2020 17:00
Bij informatie volgt

Het Klimaatakkoord & mobiliteit: wat staat ons te wachten?
Het Klimaatakkoord wordt uitgewerkt: nieuwe wet- en regelgeving komt er aan. Dat betekent ook dat er nieuwe kansen ontstaan om (meer) CO2 te besparen. Op het gebied van mobiliteit valt veel winst te behalen, met name in het woon-werkverkeer. Dat hoeft niet méér geld te kosten, integendeel. Het kan juist veel opleveren.

Werksessie met werkgevers
Tijdens de Werksessie Klimaatakkoord & Mobiliteit gaan we samen aan de slag. Wat komt er met al die nieuwe regels en wetten op ons af? Hoe speel je daar in je mobiliteitsbeleid slim op in? Waar moet je aan denken? Wat werkt? Al deze vragen komen aan bod. Onze koplopers en andere experts in schone mobiliteit zijn er om deze vragen te beantwoorden.

Aan de slag met jouw beleid
We gaan samen actief aan de slag met jouw mobiliteitsbeleid. Wil je na afloop een eerste aanzet voor een plan van aanpak mee naar huis nemen? Breng dan jouw vragen, dilemma’s of creatieve oplossingen mee naar de werksessie. Dan zorgen wij voor een waardevolle, actieve en inspirerende bijeenkomst. Delen, leren van elkaar en elkaar inspireren, dat staat centraal!

Reserveer in je agenda:

Wanneer: 22 januari 2020 in de middag
Kosten: Op rekening van het programma Slim en Schoon Reizen

De sessie duurt 2 uur. De exacte tijd volgt.
Meld je je nu al aan, dan ontvang je automatisch een Outlook-reservering.
Aanmelden kan hier.

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio