onderwijs-en-arbeidsmarkt.jpg

Kalender

Kiemt Congres

Van 30 september 2019 14:30 tot 30 september 2019 19:00
Bij Veerkracht, Klarenbeek

Op maandag 30 september draait alles om circulaire economie, op naar een toekomstbestendig systeem waarin alles met elkaar in balans is en afval niet bestaat!
Om deze stap te zetten, moeten we onze krachten bundelen. Samen maken we de draai.
In een uitgebreid programma bundelen visionairs, innovatieve ondernemers, kennisinstellingen, bedrijfsleven, overheden en andere deelnemers hun krachten. We draaien er niet meer om heen maar zetten praktische stappen. Draai je mee?

Programma | 14.30 - 19.00 uur
In de Veerkracht, een innovatieve en duurzame locatie, is genoeg ruimte om rond te kijken, rond te lopen en je eigen programma samen te stellen. We openen de deuren om 14.30 uur.

Aftrap
Om 15.00 uur trappen we gezamenlijk af met dagvoorzitter René M. Broeders in Landzicht, waar je het mooiste uitzicht hebt.

Science Battle
Op het hoofdpodium in Landzicht neemt René M. Broeders je op geheel eigen wijze mee in het interactieve programma. In de Science Battle presenteren
promovendi gedreven over hun vakgebied en over het onderzoek waar zij mee bezig zijn.

Lagerhuis
We zetten elkaar op scherp in het Lagerhuis, ook in Landzicht. Centraal staan de grondstoffen atlas van Royal Haskoning en de grondstof-strategieën van de provincie Gelderland.

Op de zeepkist
Ondertussen klimmen in de Oranjerie ondernemers op de zeepkist om te vertellen over hun innovatie die de circulaire economie een stap dichterbij brengt. Er is tijd om vragen te stellen en ideeën uit te wisselen.

Verdiepingssessies
Aangekomen in de Raadkamer zoeken we de verdieping in de deelonderwerpen: 'Product as a Service', 'Circulair Design' en 'Samenwerken in de Keten'.

Circulaire inspiratie
Voor een frisse neus duik je buiten de Verhalentent in waar circulaire ondernemers uit de regio je vertellen over hun passie die ze verwezenlijken. De resultaten kan je aan den lijve ondervinden.

Uitreiking Jan Terlouw Innovatieprijs
Om 17.45 uur in Landzicht is het woord aan Jan Terlouw, voorzitter van de Jan Terlouw Innovatieprijs die we voor de achtste maal uitreiken. Een spetterende afsluiting en goed begin van de borrel.

Aanmelden? Dat kan hier!
Veerkracht
Oudhuizerstraat 31, Klarenbeek

 

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio