coronaodnersteuning

economie-en-innovatie.jpg

Kalender

Workshop SIGMA industriële symbiose

Van 13 juni 2019 12:30 tot 13 juni 2019 17:00
Bij Royal Reesink, Woudhuizermark 79, 7325 AC Apeldoorn

Kom op 13 juni a.s. naar Royal Reesink B.V. en verken in 4 uur tijd nieuwe mogelijkheden voor uw eigen business op het gebied van circulair ondernemen. Aansluitend kunt u deelnemen aan het bedrijfsbezoek bij Royal Reesink, distribiteur van ondermeer landbouwwerktuigen, die inspireert met vergevorderde resultaten met het CO2 neutraal maken van de bedrijfsvoering. 

 
Royal Reesink is onderdeel van de koplopersgroep EAE (Energiekoplopers Apeldoorn en Epe) waarin twintig grote bedrijven samenwerken om klimaatdoelstellingen versneld te verwezenlijken. Deze koplopers komen regelmatig bijeen om beste praktijkcasussen uit te wisselen. Voor de bijeenkomst van 13 juni wordt u van harte uitgenodigd mede deel te nemen om de uitwisseling van reststromen en kennis te intensiveren (industriële symbiose).
 
Een inspirerende dag waar u een nieuwe stap zet richting een duurzame toekomst, dus schrijf u snel in!
 
Deelname aan deze workshop zal u helpen om:
  • geld te besparen op primaire grondstoffen
  • nieuwe innovaties voor nevenstromen te ontdekken
  • nieuwe businesskansen – opportunities te creëren
  • uw ‘carbon-footprint’ te verlagen 
Doelgroep:
 Deze interactieve workshop is bedoeld voor bedrijven die beschikken over reststromen en voor functionarissen die zicht hebben op het gehele proces, bijv. productiemanagers, managers facilitair, inkoopmanagers.
 
Tijden:
 12.30 – 13.00 uur: inloop met lunch
 13.00 – 16.30 uur: Workshop SIGMA Industriële Symbiose
 16.30 – 17.00 uur: Bedrijfsbezoek Reesink (facultatief)
 
Locatie:
 Royal Reesink B.V., Woudhuizermark 79, 7325 AC Apeldoorn
 
Kosten:
 Deelname aan deze workshop is gratis en wordt u aangeboden door de partners, vermeld onderaan deze uitnodiging. Voor het vervolgtraject worden individuele afspraken gemaakt. De lunch wordt volledig verzorgd en aangeboden door Royal Reesink B.V., het bedrijfsbezoek wordt u aangeboden door VNO-NCW en de EAE Energiekoplopersgroep Apeldoorn en Epe.
 
Aanmelden voor deze workshop kan hier. 
 

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio