coronaodnersteuning

onderwijs-en-arbeidsmarkt.jpg

Kalender

CIRCO-track Smart Building & Infra: workshop 3

Van 23 mei 2019 09:00 tot 23 mei 2019 18:00
Bij Gasfabriek, Deventer

Maak je ondernemening circulair en verken circulaire businesskansen voor jouw organisatie. CIRCO-tracks is een driedaags programma, waarin je leert hoe je nieuwe producten en diensten circulair kunt ontwerpen én winstgevend kunt maken.

Workshop Track Smart Building & Infra

18 april, 9 en 23 mei

De Gasfabriek Deventer, 9:00 - 18:00 uur

  • 18 april: Initiatie workshop
    Duik dieper in het gedachtegoed van de circulaire economie. Samen met andere bedrijven en ontwerpers breng je waardevernietiging in de huidige keten in beeld. Per organisatie worden de circulaire kansen geïdentificeerd en geselecteerd.
  • 9 mei: Ideate workshop
    Je werkt de meest kansrijke circulaire propositie uit met de circulaire design-methoden en businessmodellen uit het boek ‘Products that Last’. Dit resulteert in een circulaire klantpropositie met een businessmodel, product (re)design en aanvullende diensten.
  • 23 mei: Implement workshop
    Welke veranderingen zijn nodig om de circulaire propositie te implementeren? Deze toets je op haalbaarheid en plot je in een implementatie-roadmap: wanneer gebeurt wat en met wie? Je sluit de CIRCO Track af met een pitch.

Voor wie

De track Smart Building & Infra is bedoeld voor bedrijven in de bouw en infra, die kansen zien om delen van hun productie circulair te maken. CIRCO-Tracks bestaan uit drie eendaagse workshops voor twee personen per deelnemende organisatie, bij voorkeur met een technisch en management profiel. Je maakt kennis met de principes van circulaire economie en je onderzoekt samen met experts de kansen voor jouw organisatie. Je gaat aan de slag met een analyse van waardeverlies in jouw productie. Per stap analyseer je hoe je dit verlies kunt verminderen. Het resultaat is een implementatieplan voor jouw organisatie. Daarnaast krijg je toegang tot concreet bruikbare kennis en tools en sluit je aan bij een netwerk van professionals om opschaling te realiseren en inspiratie en kennis te (blijven) delen.

De kosten voor deelname aan de 3 workshops zijn €500,- per bedrijf voor twee personen. De reguliere prijs bedraagt €2000,- ex. btw. Het gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel. 

Meer informatie en aanmelden

Wil je meer weten en/ of aanmeden? Neem contact op met Hans Bilsen, Business Developer Cleantech Regio Development, via hansbilsen@cleantechregio.nl / 06 2606 4989.

Deze CIRCO-track wordt georganiseerd in samenwerking met CIRCO en de provincie Overijssel. 

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio