coronaodnersteuning

wonen-en-leefomgeving.jpg

Kalender

Live uitzending Finale Cleantech Talent Award 2020

Van 22 april 2020 16:00 tot 22 april 2020 18:00
Bij Cleantech Center, Zutphen

Kijk woensdag 22 april om 16:00 uur naar de live-uitzending van de finale van de Cleantech Talent Award 2020! De finale wordt gepresenteerd vanuit een tijdelijke studio in het Pakhuis Noorderhaven. Scholieren pitchen hun innovatieve ideeën in korte filmpjes. Aansluitend maken we een live-verbinding tussen de finalisten en de jury. De jury voelt de scholieren digitaal aan de tand en bepaalt wie de winnaar is.

Vijf teams van in totaal vier scholen strijden met hun innovatieve ideeën op het gebied van duurzaamheid en schone technologie om de award. Het Isendoorn College heeft met twee teams de finale bereikt, het Gymnasium Apeldoorn, Baudartius College en Veluws College Walterbosch ieder met één team. Een schoen die energie opwekt en een duurzaam zwembad – het zijn maar twee van de veelbelovende ideeën die woensdag tijdens de finale worden gepitcht.

Welk uniek idee komt als winnaar uit de bus? Volg het live! Woensdag 22 april om 16:00 uur via http://www.cleantechcenter.nl/live.

De Cleantech Talent Award is een initiatief van het Cleantech Center in Zutphen en wordt mede mogelijk gemaakt door de Cleantech Regio. Voor studenten MBO, HBO en WO organiseert het Cleantech Center de Cleantech Battle. De finale daarvan vindt plaats op donderdag 18 juni.

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio