coronaodnersteuning

energie-en-duurzaamheid.jpg

Kalender

Regiodagen CE-aanpak

Van 19 november 2019 09:30 tot 19 november 2019 18:00
Bij CODA, Apeldoorn

Versterk je circulaire kennis op Regiodagen CE-aanpak

Nederland is circulair in 2050! Een uitdagende ambitie waar ondernemers, overheid en onderwijs hard aan werken. Om regio’s hierbij te ondersteunen, organiseert het Rijk samen met IPO, VNG en de UvW de Regiodagen CE-aanpak. De Regiodag voor Gelderland en Overijssel is op 19 november in Apeldoorn

Voor wie zijn de Regiodagen CE-aanpak?
De Regiodagen zijn uitsluitend voor medewerkers van overheden die bij een gemeente werken als (beleids)medewerker, project- of programmaleider op het gebied van circulaire economie. Werk je bij een provincie, waterschap of omgevingsdienst in een vergelijkbare functie én ben je op zoek naar meer samenwerkingsmogelijkheden met gemeenten? Dan ben je ook van harte welkom!

Wat leveren de Regiodagen CE-aanpak op?
Tijdens verschillende werksessies maak je de vertaalslag naar wat je (nog meer) aan CE kunt doen binnen jouw gemeente en regio. Je gaat naar huis met een persoonlijk CE-actieplan en leert de belangrijkste CE-partners in jouw regio kennen! Zo versterk jij jouw regionale netwerk. Daarnaast krijg je handvatten aangereikt hoe je zowel intern áls extern meer draagvlak voor circulariteit kunt creëren.

Aanmelden 19 november
Wil jij jouw kennis over CE verdiepen, delen én je regionale netwerk versterken? Meld je dan hier aan. 


Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio