coronaodnersteuning

onderwijs-en-arbeidsmarkt.jpg

Kalender

18-21 november: CleanTech, Green Energy en Circular Economy in Denemarken

Van 18 november 2019 00:00 tot 21 november 2019 00:00
Bij Denemarken

Scandinavië en Denemarken in het bijzonder staan wereldwijd binnen het vakgebied bekend als dé frontrunner op het gebied van CleanTech en Circulaire economie. Tijdens deze trip van Agenda wordt duidelijk waarom. Je krijgt tijdens de reis een breed beeld van Green World Solutions. Bijvoorbeeld waterstoftechnologie, energietransitie, circulariteit mogelijkheden, inrichting van de openbare ruimte, (regen) water beheersing, water reserves creëren, smart city co2 besparende oplossingen etc. Het zal nieuwe inzichten geven en bijdragen aan visieontwikkeling. De line-up van de bedrijven instituten / personen die we gaan ontmoeten is gezien het niveau, karakter en als totaal uniek.

Het doel van het programma is deelnemers:

▪ De unieke Deense State-of-the-Art en innovatiekracht op het gebied van CleanTech en of Circular Economy in beeld te brengen, bij een mix van ondernemingen en instituten.
▪ Toepassingen te tonen bij bedrijven die ideeën geven en beelden schetsen ter vertaling naar uw eigen situatie.
▪ Verbreding van netwerken te bieden met college deelnemers en personen bij te bezoeken instituten en bedrijven.
▪ Inzicht te geven in (internationale) samenwerkingsmogelijkheden voor brancheorganisaties, overheidsinstellingen en bedrijven.De doelgroep:

▪ Personen - bedrijven die actief zijn op het gebied van CleanTech en of Circular Economy of zich oriënteren op oplossingen.
▪ Organisaties, (profit, non-profit en overheid) Waterschappen, Gemeentes, Provincie / beleidsmakers op genoemde gebieden, productiebedrijven, enz.
▪ Adviseurs in de GreenTech, CleanTech en Circular Economy sector die bedrijven ondersteunen en of adviseren.

▪ Bedrijven die innovatieve producten maken of op de markt brengen voor deze sectoren.

Aanmelden:

Voor meer informatie, het volledige programma en het inschrijfformulier klik hier

 


Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio