vervoer-en-bereikbaarheid.jpg

Kalender

Circular Business Design Track: Hernieuwbare Energie

Op 10 oktober 2019
Bij Locatie, Overijssel

De Circo Track is een 3-daags (19 sept., 3 en 10 okt.) programma waarin bedrijven diepgaand en praktisch kennis maken met de principes van circulair ontwerpen. Dit najaar start de derde workshop met als thema Hernieuwbare Energie.

Speciaal voor de energiesector

Deze track is specifiek bedoeld voor bedrijven in de (hernieuwbare) energiesector en die kansen zien om delen van hun productie en activiteiten circulair te maken. Wij nodigen bedrijven uit die werkzaam zijn als: installateur, technisch aannemer, energieleverancier, toeleverancier, warmtebouw, zonneenergie, windenergie, biogas, biomassa en waterstof en overige technische energiegebieden. Daarnaast zijn adviseurs en ingenieursbureau’s en opdrachtgevers die grootschalig baat hebben bij hernieuwbare energie zeer welkom. De deelnemers zijn bij voorkeur gevestigd in de provincie Overijssel.

Circulaire innovatie

Deelname aan de Circulaire Business Design track biedt een bedrijf dé kans om aan de slag te gaan en circulaire business te creëren. De track wordt aangeboden in het kader van het provincie beleid om de lokale economie te versterken door circulaire innovatie te stimuleren, regionale netwerken te benutten en gelijktijdig bij te dragen aan de circulaire transitie in Overijssel en Nederland. Deze speciale Circo Track wordt dan ook georganiseerd in samenwerking met Provincie Overijssel en Cleantech Regio. 

Meer info

De kosten voor deelname aan de drie workshops zijn €500,- per bedrijf voor twee personen. De reguliere prijs bedraagt €2000,- ex. btw. Het gereduceerde tarief wordt mogelijk gemaakt door de Provincie Overijssel en het Ministerie van I&W. Het deelnemende team van ieder bedrijf bestaat bij voorkeur uit een duo van een designer / ingenieur / product manager én iemand uit het commerciële deel, die markt, klanten en stakeholders kent. Veel toegevoegde waarde zit in de wisselwerking tussen de twee disciplines gedurende het proces.

Contact: Hans Bilsen, hansbilsen@cleantechregio.nl, 06 – 2606 4989
Pieter van Os, pieter@circonl.nl, 06-53451028
Aanmelden kan hier

Aanmelden nieuwsbrief

Over Cleantech Regio